Foglalás





Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Események

MÁRTON NAPI CARAMELL GOURMET BORVACSORA




A Caramell Premium Resort borvacsora rendezvénysorozatunk második, Márton napi eseménye 2018. november 10-én kerül megrendezésre Cardamom éttermünkben. A Caramell Premium Resort a’la carte étterme méltó színtere a bor és a gasztronómia csúcstalálkozójának. Tökéletes választás, ha elegáns üzleti vagy akár privát családi vacsorára vágynak.



Az ínyenc gasztro eseményen Lukács Szabolcs, a neves soproni sommelier személyesen konferálja fel a fogásokat kísérő egyes borokat rövid előadás keretében. Az ételeket Varga J Viktor, a Caramell Premium Resort konyhafőnöke készíti a nemes borokra hangszerelve-fűszerezve.

FOGÁSOK


Welcome drink és üdvözlő falatok
Soproni Zenit (újbor)
Kecskesajt tortácskák

Hideg előétel
Soproni Irsai Olivér (újbor) - Gangl
Libacomb kocsonya friss fűszerekkel

Meleg előétel
Mátrai Pinot Noir - Benedek Péter
Füstölt kacsamell, kacsamáj hagymadzsemmel

Főétel
Vaskeresztesi Kékfrankos - Garger Imre
Kacsamell roséra sütve sütőtökökkel

Desszert
Tokaj Brand sweet - Holdvölgy pincészet
Gesztenyepuding friss vaníliával


Időpont: 2018. november 10. szombat • 19.00

Ára: 12.900 Ft/fő
Ára szállóvendégek részére: 6.900 Ft/fő

Asztalfoglalás:
Caramell Premium Resort****superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.
Tel.: +36 94 558 030
E-mail: info@caramell.hu





KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu