Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Hírek

Caramell Image fotózás - Annoni Zita

Ismerjék meg a fotgráfust, aki a Caramell Premium Resort új image képeit készítette!

CARAMELL BÁL 2018.

Elegáns helyszínen rendezi meg első jótékonysági bálját a Caramell Premium Resort****superior. A február 3-i mulatság karitatív célja a Kőszegi SOS Gyermekfalu támogatása. A rangos társasági eseményhez méltó miliőben foglalhatnak majd helyet a vendégek.

A kora este kezdődő zenés rendezvény fővédnöke dr. Hende Csaba, országgyűlési képviselő, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke lesz.


ÉV HOTELE DÖNTŐ JANUÁRBAN!

2017. májusa és decembere között minden hónapban egy-egy magyarországi régió legjobb szállodáját választhatták meg szavazatukkal a játékban részt vevők. Januárban kiderül, hogy melyik szálloda lesz AZ ÉV HOTELE! A nyolc különböző régió és hónap legjobb hotele csap össze AZ ÉV HOTELE címért.

Szavazni itt lehet: https://azevhotele.hu/szavazas


A Caramell Medical Center támogatja az iskolákat az egészségre nevelésben.

A Csepregi Általános Iskola novemberben egészségnevelési témanapot tartott, melynek keretében felhívták a tanulók figyelmét az egészséges élet és a sportolás fontosságára.MEGVAN A NYERTES!

Lezárult a Caramell Premium Resort és a Peridot ásványvíz közös nyereményjátéka.


FELVIRRADT A NAGY NAP

2017. november 19-én Bükfürdőn is felvirradt a nagy nap: a Caramell Premium Resort****superior 8. alkalommal rendezte meg Esküvő kiállítását a leendő párok nagy örömére.


CARAMELL PREMIUM RESORT****superior a hónap hotele

Májusban indult AZ ÉV HOTELE nagy hotel teszt az RTL Klubon. Októberben az észak-dunántúli régióban folytatták a szállodák megismerését, tesztelést. Tesztelőik nyolc szállodába utaztak el, hogy mindent kipróbáljanak és beszámoljanak benyomásaikról, illetve felfedezzék, hogy mivel tölthetik el a vendégek a hétvégét a szállodák környékén.


FOLYTATÓDIK AZ ÉV HOTELE SZAVAZÁS

Az RTL Klub - Az év hotele című műsorában október 1-jén,
mutatták be szállodánkat, a Caramell Premium Resort****superior-t.


CARAMELL ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS 2017.

2017. november 19. (vasárnap) 8. alkalommal kerül megrendezésre Esküvő kiállításunk.

Mindannyian tudjuk, milyen nagy felelősséggel jár a jegyespárok legszebb
napját felejthetetlenné tenni, akik a legjobb szolgáltatókra bízzák a
fontos esemény szervezését. Hogy megkönnyítsük mindenki munkáját, 8.
alkalommal szervezzük meg Bükfürdőn a Caramell Premium
Resort****superior Esküvőkiállítását, a szálloda gyönyörű, 500 fő
befogadóképességű Santal báltermében!


DECEMBERBEN SZÜLETÉSNAPOT ÜNNEPLÜNK

Decemberben ünnepeljük a Caramell Premium Resort****superior 12. születésnapját. Szállodánk a kezdetektől (2005) képes betölteni küldetését, hogy igazán különleges és kiemelkedő színvonalon látja vendégül a szállodába érkező vendégeket. Azt, hogy jó úton haladunk nem csak a vendégeink folyamatos visszajelzései erősítik meg számunkra, hanem a számos szakmai elismerés is.VÉGET ÉRT AZ ÉV HOTELE SZAVAZÁS 1 FORDULÓJA

A régió szállodáit a megszokottak szerint az RTL Klub-on látható AZ ÉV HOTELE című műsorban, a kapcsolódó online cikkekben és a produkció Facebook-oldalán ismerhették meg a nézők. Minden adásban hétköznapi utazók próbálják ki az induló hoteleket és mondják el benyomásaikat, élményeiket. Hotelünket egy születésnapot ünneplő pár értékelte.


XXI. NŐI ÖKÖLVÍVÓ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

A XXI. Caramell Premium Resort női ökölvívó magyar bajnokságnak a Büki sportcsarnok adott otthont.


Caramell és SYNLA B: együtt a sportolók egészségéért

A SYNLAB Hungary Kft.-t választotta partneréül a Caramell Premium Resort****superior, amely idén júliusban nyitotta meg sportdiagnosztikai vizsgálatokat is nyújtó medical centerét.


AZ ÉV HOTELE SZAVAZÁS

Döntse el, melyik Nyugat-Dunántúli régió legjobb hotele és nyerjen! Az RTL Klub - Az év hotele című műsorában október 1-jén, vasárnap 12:30-kor mutatták be a Caramell Premium Resort****superior-t.


MISTER CLASSIC 2017.

A MiSTER CLASSiC™ Oldtimer Szuperkupa® futam idén már a 5-dik alkalommal került megrendezésre Bükfürdőn, szeptember második hétvégéjén. Ennek köszönhetően a főszervező egy kis „varázslatra” készült, ami a verseny mottójában is megmutatkozott: It’s a kind of magic”.


SZÁLLODÁNKBAN FORGATTA PÉNTEK ENIKŐ LEGÚJABB DVD-JÉT

ZONA Kid lesz a neve Péntek Enikő legújabb DVD-jének, melyet kislányával, Kamillával forgatott szállodákban július közepén. Az új DVD- n anyja-lánya edzés videók szerepelnek majd.


FÜRDŐK ÉJSZAKÁJA A CARAMELL PRÉMIUM RESORTBAN
A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére 8. alkalommal kerül meghirdetésre a Strandok/Fürdők Éjszakája 2017. július 28-án pénteken.

NYÁRI TÁBOR SOK ÉLMÉNNYEL
Dübörög a nyáriszünet. A szabadidő aktív és hasznos eltöltésének módját, illetve a közösséghez tartozás, közösségben élés fontosságát a legkönnyebben és legörömtelibb módon a nyári táborokban tanulhatják meg a gyerekek.

SZÁLLODÁNK IS INDUL AZ ÉV HOTELE VERSENYBEN
Májusban indult AZ ÉV HOTELE nagy hotel tesztje az RTL Klubon. A műsor kitalálásakor az volt a cél, hogy ne csak a közönség számára alkossanak érdekeset és izgalmasat, hanem egy olyan produkció szülessen, amelyet a szakma is szeretettel követ – mondta el Serfőző Zsolt, aki úgy véli, nem azon múlik egy szálloda értékelése, hogy hány szauna található benne, vagy milyen a wellness részlege, hanem azon, hogy milyen élményt ad. Ezt az élményt fokozandó olyan párokat és családokat választottak a szállodák tesztelésére, akik valamilyen céllal indulnak útnak.

NYÁRI GYERMEKPROGRAMOK A SZÜNIDŐBEN
A nyári szünet hosszú heteit nem egyszerű tartalmasan kitölteni még akkor sem, ha családi nyaralásról van szó. A nyaralás a szülőknek is élmény, amikor végre pihenhetnek egy kicsit miközben a gyerekek szórakoznak, jól érzik magukat.

FESTMÉNYKIÁLLÍTÁS
Hanyu Zsolt festőművész, „A festmények rejtélye” című kiállítása, 2017. július 1-31-ig tekinthető meg a Caramell Prémium Resortban.

NÁLUNK EDZŐTÁBOROZOTT A VASAS FC CSAPATA
Nálunk töltötte egy hetes nyári edzőtáborát az NB 1-ben szereplő Vasas FC csapata.

SZENTIVÁNÉJ A CARAMELL PRÉMIUM RESORTBAN
Az év legrövidebb éjszakáján a nyári napfordulót ünnepeljük. A régiek hiedelme szerint varázslatos éjszaka ez, amikor szinte bármi megtörténhet. Szent Iván éjjelének elmaradhatatlan kelléke vagy inkább főszereplője a tűz. Szentivánéj hétvégéjén szállodánk különleges programokkal szórakoztatja vendégeit.

KRISTÁLY TORONY NAPKÖZIS KALANDTÁBOR 2017.
Szállodánk és Kristály Torony kalandparkunk a nyári szünet idején, hétfőtől péntekig tartó (nem bentlakásos) napközis táborokat szervez 7-13 éves gyerekek részére. Nyári táboraink alkalmával izgalmas, élményteli programokat, maradandó élményeket biztosítunk a gyerekeknek, mindezt képzett szakembereink gondos és szakszerű felügyelete mellett.

OSZTRÁK ÚJSÁGÍRÓK BÜKFÜRDŐN
Április 21-23. között bécsi és grazi újságírók látogatottak Bükfürdőre. A leginkább írott sajtó képviselőiből álló csoport informatív, kényeztető program keretében ismerkedett Bük, Bükfürdő kínálatával.

CARAMELL PREMIUM RESORT - EGY UGRÁSRA ÖNTŐL!

CSATLAKOZZ A BÜKFÜRDŐI CARAMELL PREMIUM RESORT**** LENDÜLETES CSAPATÁHOZ!
Szereted a szakmád és megújulnál? NYISS VELÜNK!
Csatlakozz a bükfürdői CARAMELL PREMIUM RESORT**** lendületes csapatához!
NYITÁS: 2016. november 18.

HAMAROSAN: CARAMELL PREMIUM RESORT
2016. november 18-án kerül átadásra szállodánk nagyszabású turisztikai beruházása Caramell Premium Resort néven.

ÖSSZEFOGLALÓ
Összefoglaló a „Turisztikai attrakció fejlesztése a Caramell Hotelben” c. projektről

CARAMELL PREMIUM RESORT**** SUPERIOR
A bükfürdői Hotel Caramell 2012-ben az ország egyik legnagyobb turisztikai beruházásába kezdett az Új Széchenyi Terv keretein belül, az Európai Unió támogatásával.

KERESSÜK KIS GOURANGÁT!
Macskamentő akciót hirdet a bükfürdői Hotel Caramell. A szálloda kivételes jellemű, népszerű kabalacicája, Gouranga tavasszal titokzatos körülmények között eltűnt. Az akció keretében a Hotel Caramell állatotthonok és állatmentő alapítványok jelentkezését várja. Olyan gazdátlan cica „személyében” keresik Gouranga utódját, aki a vendégek és a dolgozók szeretetét és gondoskodását élvezheti gyönyörű, macskabarát környezetben. Az az állatotthon, ahonnan a kiválasztott cica származik, nagyértékű, minőségi állateledel csomagot kap a szállodától. Novemberben a Hotel Caramell kibővül és újjászületik, a Caramell Premium Resort****superior hatalmas területen, számos vadonatúj szolgáltatással várja régi-új vendégeit. A fontos értékeket megőrzik, így kiállnak a felelős állattartás mellett is.

SZÉP-KÁRTYA TULAJDONOSOK FIGYELEM!
Fizessen 2016. május 31-ig SZÉP kártyájával, mert minden nálunk elköltött Forint most 10%-kal többet ér.
Nincs ideje elutazni májusban? Megtakarítását ajándékutalvány vásárlásra is felhasználhatja!

2016. MÁJUS 29. – KRISTÁLY TORONY GYEREKNAP – LÓGJ VELÜNK!
Gyere és kalandozz velünk a vidámság és gondtalan szórakozás napján!
Egész nap izgalmas programokkal várjuk családokat, gyermekeket! :)

NON-REFUNDABLE AKCIÓ!
FOGLALJON MOST! A gyors döntés azonnali KEDVEZMÉNYT jelent Önnek!
100%-os vissza nem térítendő előrefizetés esetén 10% árengedményt biztosítunk a kijelölt csomagárakból.KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

kapcsolat, megközelíthetőségvendégkönyvkarrier • adatvédelmi szabályzat • házirend • szabályzatok
CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu