Hotel Caramell

Pihenni bárhol tud. Nálunk újjászületik.

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Szeszélyes április – meglepjük!

Közeleg a tavasz legszeszélyesebb hónapja az április, mely bolondos dolgokra késztet bennünket is.

Read more
CARAMELL NYÁR STRANDBELÉPŐVEL

Nyár, napfény, csobbanás. A nyári vakáció elképzelhetetlen STRANDÉLMÉNYEK nélkül, ezért idén  a nyaralást FÜRDŐBELÉPŐVEL tesszük teljessé!

Read more
Családi kalandozás a Kristály Toronyban

Kalandos családi pihenés, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási formát: önfeledt lubickolás a wellnessben, kényeztető masszázs, izgalmas animációs foglalkozások.

Read more
TORKOS CSÜTÖRTÖK

A Torkos Csütörtök a Magyar Turizmus Zrt. egyik legsikeresebb akciója, amelynek célja – az étterembe járás kultúrájának megszerettetésén túl -, hogy a lakosság és az ide látogató külföldiek a gasztronómián keresztül fedezzenek fel újabb magyarországi tájakat, kóstoljanak új, helyi ízeket, ismerjék meg a különböző régiók által kínált hagyományos magyar ételeket, valamint a gasztronómiához kötődő tradicionális magyar népszokásokat.

A Torkos Csütörtök akció 2016. februárjában ünnepli 11. születésnapját.

Read more
ÚJÉVI VARÁZSLATOK NON-REFUNDABLE AKCIÓ!

„Télen még inkább szüksége van immunrendszerünknek a gondoskodásra.

Read more
CARAMELL KÚRACSOMAGOK

Egészségünk, belső egyensúlyunk megteremtése és megőrzése mindennapi törődést igényel.

A testi & lelki harmónia megerősítéséhez teljes körű szakmai háttér áll vendégeink segítségére, egészségmegőrző, kúrás ajánlataink foglalásakor. Pihenni bárhol tud, nálunk újjászületik!

Read more
TÉLI ÁLOM

A hűvös napok a legideálisabbak arra, hogy hódoljunk wellness iránti szeretetünknek. Nincs is jobb érzés annál, mint ahogy a forró vizes medence buborékai csiklandozzák testünket, egy kiadós szauna ceremónia után érezni, ahogy megkönnyebbül lelkünk, majd elnyújtózni a kellemes hangulatú pihenőkben.

Read more
Kristály Torony kalandozás

Kalandos családi pihenés, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási formát: önfeledt lubickolás a wellnessben, kényeztető masszázs, izgalmas animációs foglalkozások. Csomagajánlatunk keretében az egész család próbára teheti ügyességét, a szállodához tartozó 3 szintes kristályszerkezetű mászó-, és kalandpályán, a Kristály Tornyon.

Read more

HUENDE-CH-AT

Newsletter

Name:*
E-mail:*

Szobafoglalás