Foglalás





Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Események

CARAMELL GOURMET BORVCSORA




A Caramell Premium Resort borvacsora rendezvénysorozatának negyedik eseménye 2019. április 13-án kerül megrendezésre. Az ínyenc gasztro eseményen Lukács Szabolcs, a neves soproni sommelier személyesen konferálja fel a fogásokat kísérő egyes borokat rövid előadás keretében. Az ételeket Varga J Viktor, a Caramell Premium Resort konyhafőnöke készíti a nemes borokra hangszerelve-fűszerezve. A borvacsora menüsorát a tavaszi virágok, a medvehagyma valamint a természet újjáéledése ihlette.



FOGÁSOK

Welcome drink és üdvözlő falatok

Amuse Bouche – Mini mozzarella olívával
Millesimato Prosecco 2017. Bepi Tempesta Veneto, Olaszország

Hideg előétel
Tatár beefsteak füstölt fürjtojással, vajjal pirított kenyérrel
Kalk & Schiefer 2016. Anita und Hans Nittnaus, Burgenland, Ausztria

Meleg előétel
Rizottó zöldspárgával Grana Padano sajttal
Márga Furmint, Szent Donát Pince Csopak

Főétel
Mangalicatarja zöldfűszeres kecskesajttal, sült hagymával, burgonyával
Soproni Kékfrankos 2017. Zachár Ágnes
 
Desszert
Madártej capuccino friss vaníliával, aszuborral
Intuition Tokaji édes Szamorodni Zéta 2008. Holdvölgy pincészet

Időpont: 2019. április 13. szombat • 19.00

Ára: 13.900 Ft/fő

A vacsora felára szállóvendégeink részére: 7.900 Ft/fő
(félpanziós ellátásban részesülő szállóvendégek számára)


Asztalfoglalás:
Caramell Premium Resort****superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.
Tel.: +36 94 558 030
E-mail: info@caramell.hu





KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu