MÁRTON NAPI CARAMELL GOURMET BORVACSORA
A Caramell Premium Resort borvacsora rendezvénysorozatunk Márton napi eseménye 2022. november 12-én kerül megrendezésre Cardamom éttermünkben.
A Caramell Premium Resort a’la carte étterme méltó színtere a bor és a gasztronómia csúcstalálkozójának.
Tökéletes választás, ha elegáns üzleti vagy akár privát családi vacsorára vágynak.
Az ínyenc gasztro eseményen az ételeket Varga J Viktor, a Caramell Premium Resort konyhafőnöke készíti a nemes borokra hangszerelve-fűszerezve.
Előétel:
Sütőtök krémleves füstölt libamellel, csírákkal
vagy
Libaragu leves friss fűszeres tejföllel, bulgurral
Vylyan Kakas Rose 2022
Főétel:
Libamell friss fűszerekkel, vaníliás lilahagymával, zöldségekkel
Vylyan Bogyólé 2022
vagy
Libamell vargányagombával, snidlinggel, dödöllével
Mészáros Pál Hidaspetre Cabernet Franc Reserve 2018
vagy
Libacomb vöröskáposztával, édesburgonya hasábbal
Pfneiszl Cabernet Sauvignon 2019
Desszert:
Palacsinta aszalt szilvás gesztenyével, mandulakrémmel
Sárga Borház Tokaj 5 puttonyos Aszú 2017
A vacsora ára külsős vendégeink részére: 19 900 HUF/fő, szállóvendégeink részére 13 900 HUF/fő (félpanziós szállóvendégek számára) Az a’la carte vacsorán való részvételhez előzetes asztalfoglalás szükséges. Asztalfoglalás: Caramell Premium Resort****superior H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • +36 94 558 030 • info@caramell.hu Foglalási határidő: 2022.11.11. 11:00 Az étterembe a hatályos előírásokat szem előtt tartva háziállatot behozni nem lehet.