(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bük, Európa út 18.

Egy napos Caramell élmény libavacsorával

 

MÁRTON NAPI CARAMELL GOURMET BORVACSORA

 

A Caramell Premium Resort borvacsora rendezvénysorozatunk Márton napi eseménye 2022. november 12-én kerül megrendezésre Cardamom éttermünkben.

 

A Caramell Premium Resort a’la carte étterme méltó színtere a bor és a gasztronómia csúcstalálkozójának.

Tökéletes választás, ha elegáns üzleti vagy akár privát családi vacsorára vágynak.

 

Az ínyenc gasztro eseményen az ételeket Varga J Viktor, a Caramell Premium Resort konyhafőnöke készíti a nemes borokra hangszerelve-fűszerezve.

 

 

Előétel:

Sütőtök krémleves füstölt libamellel, csírákkal

vagy

Libaragu leves friss fűszeres tejföllel, bulgurral

Vylyan Kakas Rose 2022

Főétel:

Libamell friss fűszerekkel, vaníliás lilahagymával, zöldségekkel

Vylyan Bogyólé 2022

vagy

Libamell vargányagombával, snidlinggel, dödöllével

Mészáros Pál  Hidaspetre Cabernet Franc Reserve 2018

vagy

Libacomb vöröskáposztával, édesburgonya hasábbal

Pfneiszl Cabernet Sauvignon 2019

Desszert:

Palacsinta aszalt szilvás gesztenyével, mandulakrémmel

Sárga Borház Tokaj 5 puttonyos Aszú 2017

A vacsora ára külsős vendégeink részére: 19 900 HUF/fő, szállóvendégeink részére 13 900 HUF/fő (félpanziós szállóvendégek számára) Az a’la carte vacsorán való részvételhez előzetes asztalfoglalás szükséges. Asztalfoglalás: Caramell Premium Resort****superior H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • +36 94 558 030 • info@caramell.hu Foglalási határidő: 2022.11.11. 11:00 Az étterembe a hatályos előírásokat szem előtt tartva háziállatot behozni nem lehet.


SZÁLLÁSFOGLALÁS

 

 

 

További bejegyzések

Recepciós álláslehetőség

A bükfürdői Caramell Premium Resort****superior szálloda állást hirdet az alábbi pozícióba: RECEPCIÓS Milyen feladatokban számítunk

(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.