Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Hírek

Caramell - Kristály Torony Utánpótlás Labdarúgó Torna
- egy nap, ami csak a futballról és az aktív pihenésről szólt

2019. június 16-án, első alkalommal rendezte meg a Caramell Premium Resort és Kristály Torony Kalandpark az U8-as focikupáját Bükfürdőn, a szállodához tartozó műfüves borítású futballpályán, valamint ezúttal indították útjára a Caramell vándorkupát is.A torna célja, a labdarúgó sportág népszerűsítése a gyermekek körében, a versenyzési lehetőség biztosítása, a szezonvégi közös kikapcsolódás, valamint a sportbaráti kapcsolatok ápolása volt.

A tornán 8 csapat vett részt és közel 300 fő látogatott ki a helyszínre vagy tartózkodott egyszerre a komplexum területén. A mérkőzések mellett a csapatok tagjainak lehetőségük volt kipróbálni a Magyarországon egyedülálló 17 méter magas Kristály Torony mászó és kötélpályánkat, az óriáshintát és a falmászást.
A csoportversenyek 09:30-12.00 rendben lezajlottak, majd a gyerekek a szálloda éttermében ebédeltek. A délután folyamán kezdődtek az izgalmas alsó és felső ház meccsek, melynek eredményeként kialakultak a helyosztó mérkőzések. A döntőre 16:45-kor került sor, amely színvonalas, izgalmas játékot hozott.
A mérkőzést a Lurkó UFC nyerte és hódította el a vándorserleget, amellyel bebiztosították helyüket jövőre a meghívott csapatok között.


Helyezések
1.    Lurkó UFC
2.    Veszprém FC USE
3.    Gyirmót FC
4.    Kaposvári BFLA
5.    Főnix Gold FC
6.    Nagykanizsa ULE
7.    Király SZE
8.    Haladás VSE


Legjobb játékos: Veszprém FC USE – Pap Zétény
Gólkirály: Lurkó UFC - Hányi Bálint
Legjobb kapus: Lurkó UFC - Laczi Milán

Az egykori NB1-es és válogatott játékosok, Sebestyén Péter, Király Ferenc és Halmosi Zoltán adták át a gyermekek részére az érmeket és a különdíjakat.
A tornát és a vándorkupát hagyományőrző jelleggel indítottuk útjára, így jövőre ismét megrendezzük.
Szeretnénk megköszönni támogatóinknak, hogy felajánlásaikkal és munkájukkal hozzájárultak az első alkalommal megrendezett focitornánk sikeréhez.

Támogatóink voltak:
Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság
Decathlon
Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület
Vaskarika.hu
Z+D Nagykereskedelmi és Diszkont Kft.
László Zöldség-László Szabolcs
Gokart Aréna Csepreg
STRANGELINE PRODUCTION
Villa Rosato Cukrászda

Reméljük a résztvevő csapatok száma évről-évre növekszik majd és aki egyszer ellátogatott a kupára az biztos, hogy a következő években is aktív tagja lesz sportos közösségünknek.

KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu