(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bük, Európa út 18.

KONFERENCIA

A 2016 őszén megújult Caramell Premium Resort**** Nyugat-Magyarországon egyedülálló módon 700 fő befogadóképességű konferencia komplexummal rendelkezik, így igény szerint adhat otthont nagyszabású konferenciáknak, üzleti megbeszéléseknek, családi rendezvényeknek, esküvőknek, de akár önálló kiállítási-, ill. programhelyszínként is működik.

A resort jellegből adódóan egy helyen érhető el minden, amire egy rendezvény során, és azt követően szükség lehet. A szervezők és a résztvevők legmodernebb technikával felszerelt, természetes fénnyel rendelkező, klimatizált rendezvénytermek, catering helyszínek és változatos kikapcsolódást biztosító indoor and outdoor lehetőségek (wellness, kaland- és kötélpálya, műfüves labdarúgó pálya, bowling pálya) közül választhatnak. Az üzleti megbeszéléseket újszerű wellness szolgáltatások, preventív egészségügyi kezelések és az aktív kikapcsolódás egyedi formái teszik teljessé.

Rendezvénytermek

SANTAL
bálterem

A szálloda új konferenciaközpontjában található elegáns bálterem a Resort legnagyobb, szekcionálható rendezvényhelyszíne, amely természetes fénnyel rendelkezik. A legmodernebb audio-vizuális technikával felszerelt, hangszigetelt egylégterű terem befogadóképessége eléri a 450 főt, így ideális helyszíne a legnagyobb konferenciáknak, kongresszusoknak is. Az épületszárny földszintjén található a’la carte étterem és bár, ill. bowling-pálya zártkörű rendezvényekre is rendelkezésre áll.

RAMBUTAN különterem
A szálloda D épületszárnyának természetes fénnyel ellátott emeleti különterme. Kisebb létszámú tréningek, előadások lebonyolítására kiválóan alkalmas.
MANTRA
konferenciaterem
A szálloda főépületében található 135 nm-es földszinti konferenciaterem természetes fénnyel rendelkezik, 140 fő befogadására alkalmas, és 2 részre szekcionálható.
VILLA ROSATO
rendezvényház
A Villa Rosato rendezvényház a Resort hangulatos különálló épülete. A rendezvényház emeleti szintjén elhelyezkedő terem a közepes létszámú zártkörű rendezvények tökéletes helyszíne. A földszinti fogadóterem és a romantikus terasz sokszínű catering megoldásokat kínál.

Technikai felszereltség

 • Vetítővászon (beépített / mobil)

 • Projektor (beépített / mobil)

 • Szabályozható fény- és hangerősség

 • Szélessávú WI-FI kapcsolat

 • Flip chart, pin fal

 • Mikrofon, hangosítás, világítás

 • DVD lejátszó, TV

Vendéglátás

A Resort bármilyen rendezvény catering ellátásához különleges, egyedi helyszínlehetőségeket biztosít, legyen szó a különleges alkalmakra bérelhető VIP különtermünkről, a mediterrán grill teraszról, a japánkertben lévő halastó romantikus környezetéről, vagy éppen a Kristály Torony 15 m magas teraszáról. 

 • Gasztronómiai ajánlatainkat magas szakmai színvonalon és rutinnal, de mindig egyediségre törekedve állítjuk össze.
 • Kávészünet
 • Állófogadás
 • Ültetett ebéd/vacsora (snack ebéd – ünnepi gálavacsora)
 • Esküvői vacsora, lakodalom
 • Üzleti reggeli
 • Szabadtéri grillezés, kóstoló
 • Különterem különleges alkalmakra (private dining room)

Országos rendezvények Bükfürdőn

Szállodánk Nyugat-Dunántúl legnagyobb konferenciakapacitásával rendelkezik. Amennyiben az adott rendezvény létszáma meghaladja a Resort szobakapacitását, a kiváló helyi partnerkapcsolatoknak köszönhetően a szomszédos 4-csillagos szállodákkal együttműködve biztosítjuk a helyszínt az országos szintű és nemzetközi rendezvényeknek is.

Elhelyezkedés / megközelítés / KAPCSOLAT

Budapestről:
Bük-Bükfürdő elérését az új M86 gyorsforgalmi út segíti, jelentősen lerövidítve a menetidőt (kb. 1 óra  45 perc).

TÁVOLSÁGOK:
Budapest: 210 km, Bécs: 120 km, Pozsony 110 km, Prága 400 km

GPS Koordináták:
47.3842155 / 16.7820293

Telefonszám:

+36 94 558 030

E-mail cím:

mice@caramell.hu

event@caramell.hu

 

Kérjen ajánlatot

(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.