(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bük, Európa út 18.

Beauty

BABOR - A SZÉPSÉG FORRADALMA

A BABOR 1956 óta folyamatosan új mércét állít fel a bőrápolásban. Fenntartható. Professzionális. A BABOR rendkívül hatékony, egyedi megoldásokat fejleszt minden bőrtípus igényeire. Bőrgyógyászok által igazolva szerte a világon.

A BABOR története 1956-ban kezdődött. A mostani modern márka, amely meghódította nők ezreinek szívét, akik igyekeznek többet tenni bőrök szépségéért, egy merész és nagyratörő tudós jövőképeként kezdődött. Kölnben, egy konyhában.A BABOR-t Dr. Michael Babor vegyész alapította. Ő fejlesztette ki a Hy-Öl-t, amely természetes olajokkal tisztítja a bőrt, ezzel megteremtve az alapot számtalan díjnyertes bőrápolási újítás bevezetéséhez. Később Dr. Leo Vossen megvásárolta a szépségápolási vállalkozást és átköltöztette Aachenbe. A Vossen család a tudós ötletét globális márkává fejlesztette.A családi tulajdonban lévő vállalat és a megalapozott tudományos kutatás a mai napig a BABOR DNS részét képezi. A BABOR sorozat ikonikus darabja az ampulla. Minden filigrán üveg ampulla pontosan tartalmazza a megfelelő hatóanyag mennyiséget, így akár már 2ml is azonnali hatással bír.

BABOR ARCKEZELÉSEK

30 PERCES EXPRESSZ KEZELÉSEK

Babor Expressz hidratálás – fáradt bőrre 30′
Babor Expressz hidratálás – érzékeny bőrre 30′
Babor Hydra Boost Manager kezelés vízhiányos bőrre 30′

60 PERCES RITUÁLÉK

Babor Moisturizing kezelés vízhiányos bőrre 60′
Babor Balancing kezelés kombinált bőrre 60′

90 PERCES TELJES MEGÚJULÁSOK /TISZTÍTÁS OPCIONÁLIS/

Babor Purifying kezelés problémás bőrre tisztítással 90′
Babor Vitalizing kezelés fáradt bőrre tisztítással 90′

ARCMASSZÁZSOK

Klasszikus arcmasszázs 30’

Kéz- és lábápolás

A hibátlan manikűr az egészséges, ellenálló körmöknél kezdődik.

Manikűr 30’

Pedikűr 35’

Japán manikűr 40’

A japán manikűr a köröm méhviasszal történő ápolása, polírozása, az eredmény tartósan erősebb, fényesebb körmök. Az eljárás teljesen természetes anyaggal történik, a legérzékenyebb körmök kezelésére is ajánlott.

Tápláló kéz rituálé 50’

Kényeztesse magát a narancsvirág, egzotikus illatával, közben engedje át magát a nyugtató hatásának. A finomszemcsés bőrradír eltávolítja a kézfejről és a karokról az elhalt hámsejteket. A tápláló maszk és a hidratáló krém keveréke megnyugtatja a bőrt. A masszázs után a kéz bőre puha, rugalmas, és selymes tapintású lesz.

Tápláló láb rituálé 50’

Teljes felüdülés a lábaknak. A láb bőréről a finomszemcsés bőrradír segítségével eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. A hidratáló maszk megnyugtatja a bőrt. A masszázs után bőre puha, rugalmas, és selymes tapintású lesz.

Lakkozás

Francia lakkozás

Shellac (géllakk)

Géllakk eltávolítás

(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.