(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bük, Európa út 18.

Csapatépítés

BÁTORSÁGPRÓBA – KT ÜGYESSÉGI FELADATOKKAL

A Kristály torony tavasztól őszig várja bátor vállalkozóit, akik úgy érzik legyőzhetik a magasba nyúló behemótot. Számos akadály pettyezi, amiket szintenként egyre nehezebb teljesíteni. Bátorságpróbánk róla szól, szóval Kalandra fal!

EGY KIS MOZGÁS MINDENKINEK KELL – GYALOGTÚRÁK, KERÉKPÁRTÚRÁK

Ön az egészséges életmód híve vagy csak szeretné átmozgatni a téli időszakban ellustult izmait? Állunk rendelkezésére! Bükfürdő és környéke számos gyalog-, és kerékpártúra útvonalban bővelkedik. Ismerje meg a közeli látnivalókat és élvezze a természet nyújtotta, aktív kikapcsolódási lehetőségeket!

BOGRÁCS GULYÁS FŐZÉS, SZALONNA SÜTÉS, GRILL PARTY

Valódi kikapcsolódás Hungarikumok társaságában. A nyári időszak elmaradhatatlan kelléke a tűzön rotyogó bográcsgulyás, a szalonnasütés vagy a grillezés. Megragadva az étel és a szórakozás iránti imádatukat közös sütést, főzést kínálunk.

ÉJSZAKAI MÁSZÁS

Már napközben is igazi kihívást állít elénk a 3 szintes Kristály torony, hát még ha mindezt éjszaka éljük át. Miután lemegy a nap minden izgalmasabb, a város apró fényei és a csillagos égbolt, mely alatt kipróbálhatjuk magunkat 17 méteres magasságban. Egyszerűen varázslatos élmény, melyet minden kalandkedvelőnek át kell élnie.

LEÁNYBÚCSÚ PROGRAM LEHETŐSÉG

Közeledik a Nagy nap? Leánybúcsú helyszíneket keresgél? Íme egy remek helyszín az igazi csajos programokhoz. Az ellazulásukért wellness-, és szaunavilágunk felel, az igazi jó hangulatért pedig a Kristály torony és a Villa Rosato csapata. Pezsgőzés, koktélok és sütemények? Már önmagában is jól hangzik, ám ha mindezen baráti társaságunkkal osztozunk akkor válik tökéletessé.

ROMANTIKUS PROGRAMOK – GYERTYAFÉNYES ELJEGYZÉS A KRISTÁLY TORONY TETEJÉN

Igazán különleges élménnyel lepné meg párját? Töltsön el egy varázslatos wellness hétvégét valamely lakosztályunkban, romantikus gyertyafényes vacsorákkal megtűzdelve. Leánykérést tervezget?  A Caramell ebben is segítő kezet nyújt. A Kristály torony teteje különleges helyszín lehet, melyet egyedi kérés alapján díszíthetünk az Ön igényei szerint. Lépjen velünk bátran kapcsolatba!

FOCIBAJNOKSÁG

Műfüves focipályánk otthont ad kisebb és nagyobb focibajnokságoknak, mely bármikor rendelkezésre áll. A gyerkőcök nagy örömére a pálya a Kristály torony mellett kapott helyet, így előtte vagy utána ki is lehet próbálni a nagy óriást. Utolsó állomásként pedig a Villa Rosatot ajánljuk, ahol fincsi sütik és limonádék várnak.

TOLLASLABDA, PINGPONG, FALMÁSZÓ BAJNOKSÁG, FUTÓVERSENY, ÜGYESSÉGI VETÉLKEDŐ

Szabadtéri programlehetőségek kicsiknek és nagyoknak. Ügyességi vetélkedők és bátorságpróbák a Kristály tornyon, színes futóverseny a környéken és egyéb szórakoztató programok egész nyáron.

INDOOR PROGRAMOK

Játékest (kvíz)
A Megrendelővel egyeztetett téma vagy alkalom köré csoportosított, szórakoztató logikai és ügyességi feladatok sora garantálja a munkával töltött fárasztó nap utáni könnyed kikapcsolódást.

  • Létszám: 25 – 70 fő
  • Javasolt időkeret: 2 – 3 óra

Kérje egyedi ajánlatunkat

(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.