(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bük, Európa út 18.

Cégek

MEGTEREMTETT ALKALOM,
MEGTERVEZETT TARTALOM,
AZ ÉVZÁRÓ RENDEZVÉNY
TÖKÉLETES HELYSZÍNE

Konferenciák, céges összejövetelek, továbbképzések, üzleti megbeszélések, de különösen az évzáró ünnepek sikeres lebonyolításában kulcsszerepet játszik a helyszín. A hely szelleme, hangulata, atmoszférája, a professzionális technikai körülmények mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a legfontosabb szakmai események igazán betöltsék küldetésüket, hosszú távú élményt biztosítva munkatársaiknak, partnereiknek, üzletfeleiknek.

Zárja az óévet stílusosan és mondjon köszönetet egy elegáns rendezvényen a Caramell Premium Resortban!

Nálunk lehetősége nyílik megköszönni kollégáinak és munkatársainak egész éves munkáját, megkoronázva ezt egy kellemes hangulatú gálavacsorával, egy fergeteges hangulatú céges évzáró gálával, vagy egy wellnessel, pihenéssel egybekötött akár többnapos kikapcsolódással, növelve ezzel motivációjukat, lendületet adva egy újabb sikeres újévkezdethez. A Caramell Premium Resort leveszi a válláról a terhet, munkatársaink megszervezik Önnek, és biztos lehet benne, hogy egy felejthetetlen évzáróval lepi meg kollégáit, munkatársait, partnereit. A helyszín ideális, autópályán könnyen megközelíthető.

Többek között amit kínálunk

  • érkezésnél koktél kupon, vacsora előtt welcome ital
  • több mint 300 fő befogadására alkalmas bálterem a gálavacsorához a legmodernebb fény, -és hangtechnikával
  • élőzene, Caraoke est DJ-vel
  • ünnepi hangulatú dekoráció cége színeire szabva
  • látványos bűvész-show
  • éjszakai fürdőzés a ZEN SPA-ban
  • ünnepi gourmet menüsor
  • kézműves sütemények Villa Rosato cukrászatunkból

Chefünk különleges ünnepi menüsorral készül, mellyel elvarázsolja a meghívottakat.

Füstöltlazac saláta, csírákkal, pikáns majonézzel<br>Szarvaspástétom aszalt gyümölcsökkel<br>Salátabár (paradicsom, paprika, uborka, jégsaláta, kétféle öntet, pirított magvak)
Hideg fokhagyma krémlevesGrana Padano sajttal pohárkában<br>Sütőtök krémleves tökmagolajjal<br>Pulyka raguleves friss zöldségek
Fogasfilé apró rákraguval<br>Pulykamell egészben sütve, gesztenyével<br>Vasi vaddisznógerinc borókabogyóval, erdei gombamártással<br>Töltött káposzta, füstöltcsülökkel tejföllel
Petrezselymes parázsburgonya<br>Jázmin rizs Vaslapon sütött zöldségek<br>Gőzölt mini vajas sárgarépa<br>Zöldséges dödölle sajttal besütve, olívás paradicsomraguval
Marlenka<br>Mézes krémes<br>Narancsos mák szelet<br>Gesztenyés pozsonyi kifli<br>Mákos, Diós bejgli<br>Aprósütemény válogatás<br>Gyömbéres fehércsokoládés pohárkrém<br>Almás-fahéjas pohárkrém



Érdeklődés esetén hívja a +36 94 558 030-as telefonszámot vagy írjon nekünk az mice@caramell.hu vagy az event@caramell.hu e-mail címre.

(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.