(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bük, Európa út 18.

SZEZONÁLIS
CSOMAGAJÁNLATAINK

Csobbanás a nyárba

A nyári vakáció a vidám közös pillanatokról, élményekről és a teljes kikapcsolódásról szól. A minőségi időtöltés szeretteink körében az egyik legnagyobb ajándék mindannyiunk számára, használjuk is ki az erre adódó lehetőségeket.
MOST ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNNYEL!

További információ

CARAMELL TAVASZ

Mindenki megváltásként vár a tavaszra, a természet ébredésére, amikor megjelennek az első rügyek, kibújnak az első virágok. Azonban éppen ebben a legszebb hónapban tör ránk a tavaszi fáradtság, amelyet mindenki másként próbál leküzdeni. Megoldás lehet erre egy feltöltődés: testnek, léleknek, szellemnek.

További információ

Tavaszi szünet Caramell élményekkel

Töltse a tavaszi szünetet akár párban, akár családja kíséretében a pihentető wellness részlegeinkben, kóstolja meg Cardamom éttermünk ínycsiklandó tavaszi fogásait vagy Villa Rosato Cukrászdánk kényeztető desszertjeit, vegyen részt egy kellemes masszázson vagy egy szaunafelöntésen, tesztelje bátorságát a Kristály Torony Kalandparkunk különböző szintjein. Sport-és gyermekprogramok vagy egy kellemes séta a tél után ébredező japán kertünkben de akár egy óriáshinta 15 m magasban, ezt mind kipróbálhatja ha ellátogat hozzánk.

További információ

CARAMELL PÜNKÖSD SZABÓ ÁDÁMMAL

Pünkösd a tavasz legnagyobb ünnepe, a termékenység és a nász időszaka, a nyár előfutára.  A természet vibrál, lelkünk feltöltődött a tavasz friss energiájával, minden élettől duzzad. Virágzó, illatos rétek csalogatnak a szabadba, hogy beteljünk az életenergiával. Nagyokat sétálhatunk, akár sportolhatunk a szabadban, vagy dönthetünk úgy, hogy a nyugodtabb beltéri programok és wellness pillanatokra szentelünk több időt. 

Szállodánkban mindig teret adunk a teljes testi és lelki feltöltődésnek és újjászületésnek. Ezt most sincs másképp. A meghitt családi pillanatok és az aktív tavaszi kikapcsolódás mellett számos olyan programmal készülünk, amelyek tökéletesen átadják a Caramell élmények igazi értékeit, ezen programok egyike szombat este egy hangulatos koncert Szabó Ádám tolmácsolásában. 

További információ

(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.