Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Hírek

Elindult a BEST OF - AZ ÉV HOTELE országos döntője!
Az első kettő körből eredményesen továbbjutott szállodánk az ÉV HOTELE szavazáson, így sikeresen kvalifikálta magát az országos döntőbe, ahol 13 másik szállodával száll versenybe a BEST OF 2010 – AZ ÉV HOTELE címért! Nagy szükség van az Ön szavazatára is, hogy a Caramell lehessen az év szállásadója!„AZ ÉV HOTELE” televíziós magazinműsor immáron 2017 óta heti rendszerességgel kalauzolja el a nézőket szebbnél szebb hazai szálláshelyekre. Az idei évben kialakult vírushelyzet tükrében, nem volt lehetőség a megannyi csodálatos szálláshely és az őket körülölelő látványosságok bemutatására. Ennek következtében egy jó pár évet – több, mint egy évtizedet – visszaugrottak az időbe és a 2010-es esztendő legjobb szálláshelyadóit mutatták be a műsorok alkalmával, ahol fantasztikus betekintést nyerhettünk minden szálloda életébe.

A 14 döntős szálloda megismerésére kettő adás megtekintésével van lehetőséget. A versenyben lévő hotelek közül, 7 szálloda bemutatása 2021. április 11-én került levetítésre az RTL Klub műsorában, mely egyúttal a szavazás kezdetét is jelentette. A további 7 résztvevő szálloda részletes bemutatását – amelyben a bükfürdői Caramell Premium Resort****superior is szerepel - 2021. április 18-án, 11:10-kor lesz látható. Érdemes lesz nézni, hiszen szállodánk a régió egyik legszebb és legsokoldalúbb hotele, ahol nem csupán zavartalan pihenést, hanem nyugalmat is lelhetünk. Átadhatjuk magunkat az exkluzív kialakítású, mintegy 2 000 m2-en elterülő fürdő és szaunavilágnak, továbbá a meghitt VIP pihenők, a szaunaszeánszok, a tradicionális masszázsok és testkezelések pedig biztosítják teljes ellazulásunkat.

Az idei esztendőtől egy regionális jelentőséggel bíró, komplex szolgáltatást nyújtó wellness átalakítás valósul meg a Caramellben. Megújuló Silent Zone wellness részlegünk termálvizes medencével, gyógykezelésekkel és egészségmegőrző szolgáltatásokkal várja a hozzánk látogatókat. Vendégeinknek a jövőben el sem kell hagyniuk a szállodát, hogy élvezhessék a bükfürdői termálvíz jótékony hatását!

A termál beruházással kapcsolatosan ITT olvashatnak további érdekességeket.

Szavazzon a Caramell Premium Resortra, hogy szállodánk legyen a BEST OF 2010 - AZ ÉV HOTELE díj nyertese!

SZAVAZNI AZ ALÁBBI LINKEN TUD: https://azevhotele.hu/

Igazán megéri részt venni a szavazáson, hiszen szavazatuk leadását követően növelhetik esélyüket, hogy megnyerjék az utazás élményét abba a szállodába, amelyikre szavaztak, továbbá esélyük nyílik a főnyeremény elnyerésére is, ami nem más, mint egy teljes hét pihenés a Best of AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában!

Szavazatuk leadására egészen 2021. április 25., vasárnap 12:00-ig van lehetőség!

Kövessék figyelemmel weboldalunkat és facebook oldalunkat is, ahol folyamatosan tájékozódhatnak a friss és aktuális információkról!

Előre is nagyon köszönjük, hogy támogatják szállodánkat a szavazáson!

KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu