Foglalás





Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Masszázsok

Az emberi érintés értéke semmihez sem hasonlítható. Nem csupán kellemes érzés, de kimutatható fiziológiai hatása is van: lazító, stresszcsökkentő, vérkeringés-javító. A fizikai hatásokon túl a lélekre gyakorolt pozitív hatása is felbecsülhetetlen.

A Caramell Premium Resort az ország első holisztikus szállodájaként, a klasszikus frissítő, lazító masszázsokon és tradicionális gyógykezeléseken túl, a lélek és szellem kényeztetésére és harmonizálására irányuló holisztikus és ayurvedikus testkezelések egész sorát, páros kezeléseket és fürdő-, és szauna szeánszokat kínál a belső harmóniát kereső vendégeknek.
Kényeztesse magát a nyugalom újjászületett oázisában, amely kompromisszumok nélküli luxust kínál a szolgáltatások magas minőségén és a gyönyörű belső dizájnon keresztül. Wellness részleg által kínált rituálék hatását természetes illóolajok, helyi gyógynövények, gyógyító fények, meditatív hangulat teszi erőteljessé.



SPA ÁRLISTA LETÖLTÉSE

Klikkeljen a feliratra!



Klasszikus masszázsok 

Az emberi érintés értéke semmihez sem hasonlítható. A kimutatható fiziológiai hatásokon túl, a lélekre gyakorolt pozitív hatása felbecsülhetetlen. Ahogy testünk ellazul, elménk elcsendesedik, lelkünk hangjai felerősödnek, létrejön a belső harmónia.

Aromamasszázs egésztest 50’ 
                           
Aromamasszázs hát 25’    
                        
Manager masszázs 25’  
                     
A masszázs a hát, a nyak és a vállöv megdolgozására irányul, lazítja az igénybe vett, görcsös izomzatot, csökkenti a fájdalmat.        

Talpmasszázs 25’                    
A talpmasszázs növeli a test ellenálló képességét, javítja az anyagcserét.

Méregtelenítő Vasi-virágméz masszázs 25’        
A méz pozitív hatásai közé tartozik a méregtelenítés, salakanyag eltávolítás, ápolja és védi a bőrt.
                
Kismama masszázs 25’                        
Nagyon lágy masszázs a terhelt gerinc és hát lazítására, közérzet javítására.

Nyirokmasszázs 50’                        
A nyirok keringés aktiválásával beindul a szervezet öntisztító méregtelenítő folyamata.    Hatékonyan csökkenti a nyirokpangás által okozott tüneteket.
 

Masszázsok a világ minden tájáról

Talpreflexzóna masszázs 25’                
A talp a testünk térképe, a reflexzóna-masszázs az idegvégződések nyomással való kezelése a talpon, mely által jótékonyan tudjuk befolyásolni a szervek nem megfelelő működését.

Lávaköves masszázs 80’                        
A lávaköves masszázs során felmelegített, különböző méretű vulkáni eredetű, simára csiszolt köveket használunk, majd a test különböző pontjaira helyezzük, melyek a bőrrel történő érintkezés útján fejtik ki lazító, nyugtató hatásukat, javítva a test vérkeringését.

Lomi-lomi Hawaii szigeteki masszázs 80’            
A Lomi-lomi masszázs egy egyedülálló hawaii masszázstechnika melynek során a masszőr alkarjával végzi a kezelést lassú, folytonos mozdulatokkal átmasszírozva az egész testet. Célja a fizikai fájdalom megszüntetése mellett, hogy elérjük a testi-lelki-szellemi megtisztulást és gyógyulást.  

Abhyanga masszázs 50’
A test energiájának harmonizálására és méregtelenítésére szolgál. A lágy egésztestmasszázs a kéz, az olaj és test harmóniáját kihasználva nyugtató és stresszcsökkentő hatású. A masszázs, egyénre szabott, meleg ajurvédikus olajjal történik. Javítja az izmok tónusát, kedvező hatással van az ízületi problémákra.
    
Kínai masszázs 50’                    
A szervezet harmóniáját kívánja fenntartani, segíti a vénás- és nyirokkeringést, aktiválja a szöveteket. A kínai masszázs teljes testmasszázzsal, akupresszúrás pontok masszírozásával, passzív mozgatásokkal és az ízületek mozgékonyságát elősegítő technikákkal dolgozik.

Kenbiki 25’                        
A lazító, nyugtató, elcsendesítő kezelés által javítja a testünkben áramló energia minőségét. Mivel dinamikusabb ringatásokat is tartalmaz, ezért segít az ízületek helyreállításában.    

Yumeiho 50’                        
A yumeiho masszázs lényege a testszimmetria helyreállítása, az izmok lazítása, a meridiánenergia zavartalan áramlásának elősegítése, az optimális helyzetéből kimozdult keresztcsonti ízület normalizálása és megtartása.


Thai masszázsok

A thai masszázs hatása elsősorban az energiarendszer harmonizálásában rejlik. Sajátossága, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során. A masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos kimozgatásával, kiropogtatásával fokozzák. Fizikai és pszichés értelemben a fájdalmak és merevségek oldása, a rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása a cél.

Thai tradicionális masszázs 30’ 
Thai tradicionális masszázs 60’                            
Thai tradicionális masszázs 90’
Thai olajos masszázs 30’                                    
Thai olajos masszázs 60’                            
Thai olajos masszázs 90’                
Thai gyógynövényes masszázs 60’                            
Thai gyógynövényes masszázs 90’                        
Thai Talpmasszázs 30’  
                             
Thai Talpmasszázs 60’ 
   

Páros kényeztetés - Meghitt pillanatok       

Fordítson hátat a rohanó, felgyorsult világnak, csendesítse el az elméjét, zárja ki a külvilág zaját! Élvezze egy pohár pezsgő kíséretében a pihentető pillanatokat a kádfürdő értékes esszenciáinak segítségével és relaxáljon a masszázs ideje alatt.

Páros rituálé 40’
Élvezze egy pohár pezsgő kíséretében a pihentető pillanatokat a kádfürdő értékes esszenciáinak segítségével és relaxáljon a masszázs ideje alatt.

Páros egésztest masszázs 50’

Páros hátmasszázs 25’   


A kezelések során használt szépségápolási termékek megvásárolhatók. Kérje kollégáink segítségét!

Az árak Forintban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.




 






KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu