Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Események

EXCLUSIVE KARÁCSONY 2021

Töltse szállodánkban az év legszebb ünnepét, számos meglepetéssel és szívet melengető programokkal kedveskedünk. Az szeretet ünnepét az ajándékozás öröme, különleges menüsorok és karácsonyi koncertek, programok teszik teljessé. Osztozzon szeretteivel mesés élményekben, ünnepi fáradalmak nélkül.


SZILVESZTER 2021

Szállodánk az év utolsó napján is szeretné minél átfogóbban kielégíteni vendégei különleges élmények utáni vágyát és megfelelni azoknak az elvárásoknak, amit egy exkluzív szállodával szemben támasztanak.


ŐSZI SZÜNET GYERMEK ÉS FELNŐTT PROGRAMOK 2021

Nyári gyermek és felnőtt animációs programok - 2021

A nyári vakáció a vidám közös pillanatokról, élményekről és a teljes kikapcsolódásról szól. A Caramell Kids Club idén is szórakoztató-, kreatív, készségfejlesztő animációs programokkal várja a legkisebbeket a szünet minden napján.


I. Caramell - Kristály Torony Utánpótlás Labdarúgó Torna

Első alkalommal rendezi meg a Caramell Premium Resort és Kristály Torony Kalandpark U8-as focikupáját Bükfürdőn a Caramell Premium Resort****superior szállodához tartozó műfüves borítású futballpályáján.
A torna célja, a labdarúgó sportág népszerűsítése a gyermekek körében, a versenyzési lehetőség biztosítása, a szezonvégi közös kikapcsolódás, valamint a sportbaráti kapcsolatok ápolása.


Rosta Géza gyermekműsorai

Rosta Géza énekes-gitáros, zeneszerző, előadóművész.
Versek megzenésítésével és előadásával szórakoztatja a gyerekeket.
(Ágai Ágnes, Nemes-Nagy Ágnes, Weöres Sándor, Csukás István, Zelk Zoltán, Nagy László)
Műsorai elsősorban kisiskolás-óvodás gyermekeknek szólnak.
A gyerekek aktív részesei az előadásainak. A család minden tagja jól érzi magát a 40-50 perces önfeledt "játékban.


ALMA EGYÜTTES - Gyermeknapi koncert a Caramellben

A népszerű Alma Zenekar gyermeknap alkalmából fellép a Caramell Premium Resortban Bükfürdőn. Az Alma Együttes mára az egyik legkedveltebb zenekar a kicsik körében. Évente közel 300 koncertet ad művelődési házakban, óvodákban, iskolákban, fesztiválokon, road-showkon, céges rendezvényeken.


CARAMELL GOURMET BORVCSORA

A Caramell Premium Resort borvacsora rendezvénysorozatának negyedik eseménye 2019. április 13-án kerül megrendezésre. Az ínyenc gasztro eseményen Lukács Szabolcs, a neves soproni sommelier személyesen konferálja fel a fogásokat kísérő egyes borokat rövid előadás keretében. Az ételeket Varga J Viktor, a Caramell Premium Resort konyhafőnöke készíti a nemes borokra hangszerelve-fűszerezve. A borvacsora menüsorát a tavaszi virágok, a medvehagyma valamint a természet újjáéledése ihlette.


CARAMELL GOURMET BORVACSORA A ROMANTKA JEGYÉBEN

A Caramell Premium Resort borvacsora rendezvénysorozatunk harmadik, Valentin naphoz kapcsolódó eseménye 2019. február 16-án kerül megrendezésre Cardamom éttermünkben. Az ínyenc gasztro eseményen Lukács Szabolcs, a neves soproni sommelier személyesen konferálja fel a fogásokat kísérő egyes borokat rövid előadás keretében. Az ételeket Varga J Viktor, a Caramell Premium Resort konyhafőnöke készíti a nemes borokra hangszerelve.


CARAMELL JÓTÉKONYSÁGI BÁL

A Caramell Premium Resort****superior 2019. február 2-án rendezi meg II. jótékonysági bálját Bükfürdőn a szálloda báltermében, melynek karitatív célja a büki Csodaország Óvodáért alapítvány támogatása.


CARAMELL ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS 2018.

2018. november 18. (vasárnap) 9. alkalommal kerül megrendezésre Esküvő kiállításunk.
Mindannyian tudjuk, milyen nagy felelősséggel jár a jegyespárok legszebb napját felejthetetlenné tenni, akik a legjobb szolgáltatókra bízzák a fontos esemény szervezését. Hogy megkönnyítsük mindenki munkáját, 9. alkalommal szervezzük meg Bükfürdőn a Caramell Premium Resort****superior Esküvőkiállítását, a szálloda gyönyörű, 500 fő befogadóképességű Santal báltermében!


GESZTI FESZTI

Az októberi hosszúhétvégén, illetve az ősziszünetben ismét Bükfürdő lesz a legédesebb hely! Idén ősszel is különleges gesztenyekavalkádra kell számítani a fürdővárosban.CARAMELL BORVACSORA

Caramell Premium Resort borvacsora rendezvénysorozatunk első eseménye 2018. szeptember 29-én kerül megrendezésre Cardamom éttermünkben.

A Caramell Premium Resort a’la carte étterme méltó színtere a bor és a gasztronómia csúcstalálkozójának. Tökéletes választás, ha elegáns üzleti vagy akár privát családi vacsorára vágynak.


CARAMELL PREMIUM RESORT-KRISTÁLY TORONY GYERMEKNAP

Minden 14 év alatti gyermek részére a koncerten való részvétel, valamint Kristály Torony Kalandparkunkban a mászás Gyermeknapon (2018.05.27-én, 10.00-18.00-ig) ingyenes!


KRISTÁLY TORONY – EGÉSZSÉGNAP

1 NAP AZ EGÉSZSÉG JEGYÉBEN
Minden sportolni vágyót és egészséges életmód kedvelőt sok szeretettel vár egy
egynapos mozgásfesztivál keretében a Magyarországon egyedülálló Kristály Torony Bükfürdőn!


HUNGARIAN SAUNA ROAD SHOW A CARAMELL PREMIUM RESORTBAN

2018. április 21-22-én különleges szaunafelöntésekkel, látványos szauna show-kal várják a szaunázás szerelmeseit illetve a kezdő/gyakorló szaunamestereket a Szauna világbajnokság díjjazott szaunamesterei.  Életre szóló közösség, barátok és emlékezetes kaland vár a résztvevőkre.


POLYÁK LILLA A CARAMELL PREMIUM RESORTBAN

A pünkösdi hétvégén Polyák Lilla lép fel szállodánkban. 2018. május 19-én, szombaton 21.30-tól kápráztatja el vendégeinket színvonalas műsorával. Az örökzöldektől a legismertebb musical dalokon keresztül, Lilla saját rádiós slágereivel fűszerezi majd az előadást.


ZABSZALMA GYERMEKKONCERT A CARAMELL PREMIUM RESORTBAN

Gyerekmuzsika világzenei alapon. Versikékkel és találós kérdésekkel terelgetik a gyerekek fantáziáját dalról – dalra, bevonva őket a játékba. Az együttes kiemelten fontosnak tartja, hogy igényes, tartalmas és szórakoztató zenét kapjanak a gyerekek, olyan szövegvilággal, ami róluk, nekik szól, s persze mindez legyen ritmusos és élő hangszereken játszott.CARAMELL JÓTÉKONYSÁGI BÁL 2018.

Elegáns helyszínen rendezi meg első jótékonysági bálját a Caramell Premium Resort****superior. A február 3-i mulatság karitatív célja a Kőszegi SOS Gyermekfalu támogatása. A rangos társasági eseményhez méltó miliőben foglalhatnak majd helyet a vendégek.

A kora este kezdődő zenés rendezvény fővédnöke dr. Hende Csaba, országgyűlési képviselő, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke lesz.
KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu