A Caramell Premium Resort borvacsora rendezvénysorozatunk harmadik, Valentin naphoz kapcsolódó eseménye 2019. február 16-án kerül megrendezésre Cardamom éttermünkben. Az ínyenc gasztro eseményen Lukács Szabolcs, a neves soproni sommelier személyesen konferálja fel a fogásokat kísérő egyes borokat rövid előadás keretében. Az ételeket Varga J Viktor, a Caramell Premium Resort konyhafőnöke készíti a nemes borokra hangszerelve.
Welcome drink és üdvözlő falatok
Amuse Bouche – Kacsamájas fűszervaj
Marrenon cuvée M Crèmant
Hideg előétel
Füstölt pisztráng filé kaviár dresszinggel
Pannonhalmi “Barni” Rajnai Rizling
Meleg előétel
Kecskesajt brulée friss fűszeres zabkeksszel
Pannonhalmi Rosé Cseri pince
Főétel
Érlelt bélszín roséra sütve édes burgonyapürével gombákkal
Esti Csók Merfelsz pince Szekszárd
Desszert
Belga csokoládé felfújt
Tokaj Brand Sweet Holdvölgy pincészet Tokaj
Időpont: 2019. február 16. szombat • 19.00
Ára: 13.900 Ft/fő
A vacsora felára szállóvendégeink részére: 7.900 Ft/fő (félpanziós ellátásban részesülő szállóvendégek számára)
Asztalfoglalás:
Caramell Premium Resort****superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.
Tel.: +36 94 558 030
E-mail: info@caramell.hu