(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321
H-9740 Bük, Európa út 18.
(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321
H-9740 Bük, Európa út 18.
A testi-lelki feltöltődést a reggeli és vacsora során kínált ínyenc fogások teszik teljessé, melyek kizárólag egészséges és jó minőségű alapanyagokból kerülnek az asztalra. A szálloda a’la carte éttermében minden nap, a szezonalitást szem előtt tartó különleges és kulináris gasztronómiai élmények várják a vendégeket. A barátságos és kötetlen hangulatú, exkluzív vonalat képviselő éttermekben a hangulatos és részletgazdag enteriőr, eltereli figyelmünket a hétköznapok gondjairól.
Az étkezések során kínált süteményeket és házi készítésű desszerteket a szálloda saját kézműves cukrászatában, a Villa Rosatoban készítik a cukrászmesterek, ahol minden esetben válogatott, kiemelten magas minőségű alapanyagokkal dolgoznak.
A svédasztalos reggeli- és vacsora kinálatunkat sok éves tapasztalat alapján állítjuk össze. Különösen fontosnak tartjuk, hogy az ételeinket a legjobb minőségű egészséges alapanyagokból készítsük. Ha lehetséges, szezonális zöldségekből és gyümölcsökből készítjük ételeinket, amelyeket közvetlenül a helyi termelőktől vásárolunk.
A’la carte éttermünk 100 férőhelyes, a C épületünk földszintjén helyezkedik el, ahová egy pohár italra vagy beszélgetésre beülhetnek azok a vendégeink, akiknek kevesebb idejük van a kulináris élvezetekre az adott pillanatban. Kiválóan alkalmas ebédek, vacsorák, welcome fogadások megtartására, sőt még esküvői helyszínként is szolgálhat.