(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bük, Európa út 18.

CARAMELL PREMIUM RESORT****SUPERIOR-BAN JÁRT A TV2 POGGYÁSZ CSAPATA

Aki még nem ismerné a Poggyász című műsort, annak azt kell tudni róla, hogy a Tv2 színes utazási magazinja, ami nemcsak arról szól, hogy egy utazás alkalmával mit látunk, hanem arról, amit közben átélünk.

 

A műsor abban segít a nézőknek, hogy minél több új élményt élhessenek át az utazások során. Hétről hétre új ötletekkel szolgál az egész családnak, hogy hol töltsék szabadidejüket, milyen programmal, kikapcsolódással színesítsék a hétvégéiket. A műsor segítségével felfedezhetik Magyarország érdekességeit. Falvak, városok, természeti értékek, építészet, sport, kalandturizmus: az utazási magazin minden alkalommal hasznos és sokszínű információval szolgál az utazás világából.
A műsorvezető Schneider Péter és kollégái szállodánkba is ellátogattak és két élményekkel teli napot töltöttek nálunk.


A forgatás alkalmával szállodánk igazgatójával, Csere Andrással készítettek interjút, így a nézők megismerkedhettek a Caramell Premium Resort különlegességeivel, komplex szolgáltatásaival.


A 142 nagyméretű, standard, prémium, családi szoba és lakosztály bemutatása során a legnagyobb sikere az elnöki lakosztálynak volt a forgatócsoport körében. Számos wellness szolgáltatást, kényeztető kezelést és masszázst is kipróbálhattak, hogy valóban személyes tapasztalataik alapján számolhassanak be a műsor nézőinek.


Cukrászműhelyünkben, a Villa Rosatoban szállodánk chéfje, Varga J. Viktor a különleges sütemények elkészítéséről, a fagylaltokról és a kiemelt minőségű alapanyagokról beszélt. Természetesen a beszélgetés után a stáb tagjai meg is kóstolták az édességeket.


A forgatás záró helyszíne kalandparkunk, a Kristály Torony volt, ahol mindenki kipróbálhatta az óriáshintát, illetve, hogy milyen érzés biciklizni a magasban.
A 17 méter magas mászópálya több mint egy kilométer hosszan kanyarog a levegőben 3 szinten, amit a 90 elem tesz teljessé.

További bejegyzések

Recepciós álláslehetőség

A bükfürdői Caramell Premium Resort****superior szálloda állást hirdet az alábbi pozícióba: RECEPCIÓS Milyen feladatokban számítunk

(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.