(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bük, Európa út 18.

Idén nyáron is Nemzetek hétvégéi a Caramellben

A Caramell Premium Resort****superior távol-keleti stílusjegyei finom eleganciát és harmóniát sugároznak. A kényeztető kezelések és szolgáltatások mellett nyáron a gasztronómia kiemelt előtérbe kerül.

Mindannyian eljátszottunk már a gondolattal, hogy milyen jó lenne minden héten más, szebbnél szebb országba látogatni, kipróbálni új ízeket, megismerni szokásokat – de sajnos nem lehet egy hónap alatt ennyi országot bejárni. A Caramell különleges lehetőséget kínál erre augusztus hónapban. A nyári hétvégéken elrepítjük Önöket különböző nemzetek varázslatos országaiba. 4 hétvége alkalmával 4 különleges ország hangulataiból, szokásaiból kaphatnak ízelítőt az utazni vágyók és ínyenc konyhájukkal ismerkedhetnek meg.

Hangolódjon rá a különböző országokra, élvezze exclusive szolgáltatásainkat, szaunaprogramjainkat, masszázs és testkezeléseinket, hogy az esti programokon a különleges dallamokat már kipihenten hallgathassa.

A nemzeti hétvégék témái:

1.hétvége – Olaszország – 2022.08.05-07. –A büfévacsorán többek között olasz ételkülönlegességek közül választhatnak vendégeink. A szombat esti vacsoránál Peltzer Géza olasz slágerekkel teremti meg a Dolce Vita hangulatot.

2.hétvége – Amerika – 2022.08.12-14. –A büfévacsorán többek között amerikai ételkülönlegességek közül választhatnak vendégeink. A szombati napon Tóth Dániel és Batyi Norbert repíti el a jazz műfaj világába a kedves vendégeket.

3.hétvége – Magyarország – 2022.08.19-21. –. A büfévacsorán többek között magyar ételkülönlegességek közül választhatnak vendégeink. A tradícióról, a hagyományőrzésről és a jó hangulatról az Ümmögő Néptáncegyüttes fog gondoskodni. Természetesen a szombat esti tűzijáték sem maradhat el a programokból.

4.hétvége – Kína – 2022.08.26-28. – A büfévacsorán többek között ázsiai ételkülönlegességek közül választhatnak vendégeink. A nyár és a hétvége méltó lezárásaképpen a Tűzfészek Társulat előadásában egy tűzzsonglőr show zárja a Caramell nyarat.

A Resort saját cukrászdája a Villa Rosato, mely a hotel szomszédságában helyezkedik el, minden esetben válogatott, kiemelten magas minőségű alapanyagokból dolgozik. A termékek mind tradicionális receptek alapján készülnek. A kiváló édesség iránti rajongás határtalan; ebből a szeretetből szeretne a Rosato egy kicsit vendégeinek, vásárlóinak is eljuttatni, elrejtve minden egyes szelet tortában és süteményben. Minden hétvégén az adott nemzethez köthető süteménykülönlegességgel készülnek a cukrászmesterek, hogy minél közelebb hozzák az egyes országok édes variációit. Ha pedig a szomszédos Kristály Toronyban szerencsésen földet értünk, fagylaltkülönlegességek, finom sütemények és kiváló frissítők társaságában ünnepelhetünk a Villa Rosatoban.

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

További bejegyzések

Recepciós álláslehetőség

A bükfürdői Caramell Premium Resort****superior szálloda állást hirdet az alábbi pozícióba: RECEPCIÓS Milyen feladatokban számítunk

(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.