(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bük, Európa út 18.

Masszázsok, KEZELÉSEK

MASSZÁZSOK

Az emberi érintés értéke semmihez sem hasonlítható. Nem csupán kellemes érzés, de kimutatható fiziológiai hatása is van: lazító, stresszcsökkentő, vérkeringés-javító. A fizikai hatásokon túl a lélekre gyakorolt pozitív hatása is felbecsülhetetlen.

A Caramell Premium Resort az ország első holisztikus szállodájaként, a klasszikus frissítő, lazító masszázsokon és tradicionális gyógykezeléseken túl, a lélek és szellem kényeztetésére és harmonizálására irányuló holisztikus és ayurvedikus testkezelések egész sorát, páros kezeléseket és fürdő-, és szauna szeánszokat kínál a belső harmóniát kereső vendégeknek.

Kényeztesse magát a nyugalom újjászületett oázisában, amely kompromisszumok nélküli luxust kínál a szolgáltatások magas minőségén és a gyönyörű belső dizájnon keresztül. Wellness részleg által kínált rituálék hatását természetes illóolajok, helyi gyógynövények, gyógyító fények, meditatív hangulat teszi erőteljessé.

Yamuna termékek a masszázsoknál és a shop kínálatban

A Yamuna egy magyar kozmetikai márka, melynek filozófiája, hogy a természetnek mindenre van megoldása. Ezért a modern kor igényeit a növények ősi tudását felhasználva igyekszik kielégíteni. A Yamuna termékek kizárólag a természetben is megtalálható hatóanyagokat és illóolajokat tartalmaznak. Fejlesztésük során elsődleges szempont, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokat használjanak.

Bővebb infók: www.yamuna.hu

Aromamasszázs egésztest 50’ 

Aromamasszázs hát 25’    

Manager masszázs 25’        
A masszázs a hát, a nyak és a vállöv megdolgozására irányul, lazítja az igénybe vett, görcsös izomzatot, csökkenti a fájdalmat.

Talpmasszázs 25’
A talpmasszázs növeli a test ellenálló képességét, javítja az anyagcserét.

Méregtelenítő Vasi-virágméz masszázs 25’
A méz pozitív hatásai közé tartozik a méregtelenítés, salakanyag eltávolítás, ápolja és védi a bőrt.

Nyirokmasszázs 50’                                                                                                                                                            A nyirok keringés aktiválásával beindul a szervezet öntisztító méregtelenítő folyamata. Hatékonyan csökkenti a nyirokpangás által okozott tüneteket.

Talpreflexzóna masszázs 25’
A talp a testünk térképe, a reflexzóna-masszázs az idegvégződések nyomással való kezelése a talpon, mely által jótékonyan tudjuk befolyásolni a szervek nem megfelelő működését.

Lávaköves masszázs 80’
A lávaköves masszázs során felmelegített, különböző méretű vulkáni eredetű, simára csiszolt köveket használunk, majd a test különböző pontjaira helyezzük, melyek a bőrrel történő érintkezés útján fejtik ki lazító, nyugtató hatásukat, javítva a test vérkeringését.

Lomi-lomi Hawaii szigeteki masszázs 60’
A Lomi-lomi masszázs egy egyedülálló hawaii masszázstechnika melynek során a masszőr alkarjával végzi a kezelést lassú, folytonos mozdulatokkal átmasszírozva az egész testet. Célja a fizikai fájdalom megszüntetése mellett, hogy elérjük a testi-lelki-szellemi megtisztulást és gyógyulást.

Ayurveda –  Abhyanga masszázs 50’
A test energiájának harmonizálására és méregtelenítésére szolgál. A lágy egésztestmasszázs a kéz, az olaj és test harmóniáját kihasználva nyugtató és stresszcsökkentő hatású. A masszázs, egyénre szabott, meleg ajurvédikus olajjal történik. Javítja az izmok tónusát, kedvező hatással
van az ízületi problémákra.

Kínai masszázs 50’
A szervezet harmóniáját kívánja fenntartani, segíti a vénás- és nyirokkeringést, aktiválja a szöveteket. A kínai masszázs teljes testmasszázzsal, akupresszúrás pontok masszírozásával, passzív mozgatásokkal és az ízületek mozgékonyságát elősegítő technikákkal dolgozik.

Autentikus hangulattal, keleti illatokkal valamint profi eredeti Thai masszőzökkel várjuk a gyógyulni és relaxálni vágyó kedves vendégeinket a hét minden napján.

Bejelentkezés a spa recepción.

Thai tradicionális masszázs 30’ 
Thai tradicionális masszázs 60’
Thai tradicionális masszázs 90’
Thai olajos masszázs 30’
Thai olajos masszázs 60’
Thai olajos masszázs 90’
Thai gyógynövényes masszázs 60’
Thai gyógynövényes masszázs 90’
Thai Talpmasszázs 30’
Thai Talpmasszázs 60’

Fordítson hátat a rohanó, felgyorsult világnak, csendesítse el az elméjét, zárja ki a külvilág zaját!

Páros egésztest masszázs 50’

Páros hátmasszázs 25’

A kezelések során használt szépségápolási termékek
megvásárolhatók. Kérje kollégáink segítségét!

Az árak Forintban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Holisztika

A holisztika alaptézise abban gyökerezik, hogy a világegyetem integrált egész, melyben minden mindennel összefügg. Az embert komplex egésznek kell, tekinti. A test-lélek párosa nem választható külön így a kezelések során a test, lélek és szellem hármasának összekapcsolására koncentrál. Feladatának tekinti, hogy harmóniába kerüljünk önmagunkkal és a körülöttünk lévő univerzummal.

A holisztikus szolgáltatások világában a sokszínűség, az ősi kultúrákban gyökerező bölcsesség, a test-lélek-szellem egységére koncentráló kínálat és a modern wellness nyújtotta luxus valóra váltja a pihenés és megújulást illető legmerészebb álmainkat.

A lélek kortalan, és úgy tartják, szárnyaló vágyainak csak a test tapasztalatai és törékeny korlátai szabnak határt. E kettő azonban a holisztikus szemléletben nem elválasztható, sőt egymásra hatásuk egyensúlyán belső békénk és pozitív kisugárzásunk múlik. A hétköznapi kihívások rengetegében számtalan okból fordulhat elő, hogy testünk nem tudja követni lelkünk vágyait, vagy épp fordítva, lelkünk nem tudja utolérni testünk sebességét. Az elhangolódás kellemetlen következményeit magunkon viseljük. Hacsak nem fordítunk tudatos figyelmet az összhang megőrzésére és visszanyerésére.

A belépés pillanatától szakmailag felkészült terapeuták segítik a Caramell Premium Resort**** vendégeit a spirituális átalakulás útján, melynek segítségével felfedezhetik a teljes újjászületés és holisztikus szemlélet varázsát.

Hogy belső harmóniánk tartós valósággá válhasson, megnyugvást és megújulást hozó impulzusokra van szükségünk. A Caramell Premium Resort olyan biztonságos légkört tudott megvalósítani, ahol a legzárkózottabb lélek is megnyílhat a változásra, elindulva a szépség, a pozitív kisugárzás, a belső béke útján.

           
Tibeti hangterápia 25’

Ennél a kezelésnél a terapeuta egy 22 különféle fémből kézzel készített tálat használ, melyet a test különböző pontjai felett szólaltat meg, rezegteti. A hangok jótékony hatása saját érzékszerveinken keresztül teljesedik ki. A kezelés után kipihentnek, energikusnak érezzük magunkat.

Talpcsakra masszázs kiegészítő fejmasszázzsal 50′

A talpcsakra-masszázs egy tisztító, kiegyensúlyozó, békességet hozó terápia. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék megtapasztalni az ellazulást, a belső békét, mint egyfajta meditatív élményt.         

Írisz alapú elemzés 35′

Az írisz elemzése a szem szivárványhártyáján látható jelek tanulmányozása. A szervezetünkben zajló élettani folyamatok egyénre szabott, összegző jellegű feltárása ez, mely igen hatékonyan segít egészségünk megőrzésében és a betegségek megelőzésében. Az íris elemzés az elváltozások korai fázisára is utalhat, így a rendszeresen elvégzett állapotfelmérést saját, személyre szabott egészségmegőrző programként használhatjuk.       

(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.