(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bük, Európa út 18.

Masszázsok

MASSZÁZSOK

Az emberi érintés értéke semmihez sem hasonlítható. Nem csupán kellemes érzés, de kimutatható fiziológiai hatása is van: lazító, stresszcsökkentő, vérkeringés-javító. A fizikai hatásokon túl a lélekre gyakorolt pozitív hatása is felbecsülhetetlen.

A Caramell Premium Resort az ország első holisztikus szállodájaként, a klasszikus frissítő, lazító masszázsokon és tradicionális gyógykezeléseken túl, a lélek és szellem kényeztetésére és harmonizálására irányuló holisztikus és ayurvedikus testkezelések egész sorát, páros kezeléseket és fürdő-, és szauna szeánszokat kínál a belső harmóniát kereső vendégeknek.

Kényeztesse magát a nyugalom újjászületett oázisában, amely kompromisszumok nélküli luxust kínál a szolgáltatások magas minőségén és a gyönyörű belső dizájnon keresztül. Wellness részleg által kínált rituálék hatását természetes illóolajok, helyi gyógynövények, gyógyító fények, meditatív hangulat teszi erőteljessé.

Aromamasszázs egésztest 50’ 

Aromamasszázs hát 25’    

Manager masszázs 25’        
A masszázs a hát, a nyak és a vállöv megdolgozására irányul, lazítja az igénybe vett, görcsös izomzatot, csökkenti a fájdalmat.

Talpmasszázs 25’
A talpmasszázs növeli a test ellenálló képességét, javítja az anyagcserét.

Méregtelenítő Vasi-virágméz masszázs 25’
A méz pozitív hatásai közé tartozik a méregtelenítés, salakanyag eltávolítás, ápolja és védi a bőrt.

Kismama masszázs 25’
Nagyon lágy masszázs a terhelt gerinc és hát lazítására, közérzet javítására.

Nyirokmasszázs 50’
A nyirok keringés aktiválásával beindul a szervezet öntisztító méregtelenítő folyamata. Hatékonyan csökkenti a nyirokpangás által okozott tüneteket.

Talpreflexzóna masszázs 25’
A talp a testünk térképe, a reflexzóna-masszázs az idegvégződések nyomással való kezelése a talpon, mely által jótékonyan tudjuk befolyásolni a szervek nem megfelelő működését.

Lávaköves masszázs 80’
A lávaköves masszázs során felmelegített, különböző méretű vulkáni eredetű, simára csiszolt köveket használunk, majd a test különböző pontjaira helyezzük, melyek a bőrrel történő érintkezés útján fejtik ki lazító, nyugtató hatásukat, javítva a test vérkeringését.

Lomi-lomi Hawaii szigeteki masszázs 80’
A Lomi-lomi masszázs egy egyedülálló hawaii masszázstechnika melynek során a masszőr alkarjával végzi a kezelést lassú, folytonos mozdulatokkal átmasszírozva az egész testet. Célja a fizikai fájdalom megszüntetése mellett, hogy elérjük a testi-lelki-szellemi megtisztulást és gyógyulást.

Abhyanga masszázs 50’
A test energiájának harmonizálására és méregtelenítésére szolgál. A lágy egésztestmasszázs a kéz, az olaj és test harmóniáját kihasználva nyugtató és stresszcsökkentő hatású. A masszázs, egyénre szabott, meleg ajurvédikus olajjal történik. Javítja az izmok tónusát, kedvező hatással
van az ízületi problémákra.

Kínai masszázs 50’
A szervezet harmóniáját kívánja fenntartani, segíti a vénás- és nyirokkeringést, aktiválja a szöveteket. A kínai masszázs teljes testmasszázzsal, akupresszúrás pontok masszírozásával, passzív mozgatásokkal és az ízületek mozgékonyságát elősegítő technikákkal dolgozik.

Kenbiki 25’
A lazító, nyugtató, elcsendesítő kezelés által javítja a testünkben áramló energia minőségét.
Mivel dinamikusabb ringatásokat is tartalmaz, ezért segít az ízületek helyreállításában.

Yumeiho 50’
A yumeiho masszázs lényege a testszimmetria helyreállítása, az izmok lazítása, a meridiánenergia zavartalan áramlásának elősegítése, az optimális helyzetéből kimozdult keresztcsonti ízület normalizálása és megtartása.

Thai tradicionális masszázs 30’ 
Thai tradicionális masszázs 60’
Thai tradicionális masszázs 90’
Thai olajos masszázs 30’
Thai olajos masszázs 60’
Thai olajos masszázs 90’
Thai gyógynövényes masszázs 60’
Thai gyógynövényes masszázs 90’
Thai Talpmasszázs 30’
Thai Talpmasszázs 60’

Fordítson hátat a rohanó, felgyorsult világnak, csendesítse el az elméjét, zárja ki a külvilág zaját!

Páros egésztest masszázs 50’

Páros hátmasszázs 25’

A kezelések során használt szépségápolási termékek
megvásárolhatók. Kérje kollégáink segítségét!

Az árak Forintban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Holisztika

A holisztika alaptézise abban gyökerezik, hogy a világegyetem integrált egész, melyben minden mindennel összefügg. Az embert komplex egésznek kell, tekinti. A test-lélek párosa nem választható külön így a kezelések során a test, lélek és szellem hármasának összekapcsolására koncentrál. Feladatának tekinti, hogy harmóniába kerüljünk önmagunkkal és a körülöttünk lévő univerzummal.

A holisztikus szolgáltatások világában a sokszínűség, az ősi kultúrákban gyökerező bölcsesség, a test-lélek-szellem egységére koncentráló kínálat és a modern wellness nyújtotta luxus valóra váltja a pihenés és megújulást illető legmerészebb álmainkat.

A lélek kortalan, és úgy tartják, szárnyaló vágyainak csak a test tapasztalatai és törékeny korlátai szabnak határt. E kettő azonban a holisztikus szemléletben nem elválasztható, sőt egymásra hatásuk egyensúlyán belső békénk és pozitív kisugárzásunk múlik. A hétköznapi kihívások rengetegében számtalan okból fordulhat elő, hogy testünk nem tudja követni lelkünk vágyait, vagy épp fordítva, lelkünk nem tudja utolérni testünk sebességét. Az elhangolódás kellemetlen következményeit magunkon viseljük. Hacsak nem fordítunk tudatos figyelmet az összhang megőrzésére és visszanyerésére.

A belépés pillanatától szakmailag felkészült terapeuták segítik a Caramell Premium Resort**** vendégeit a spirituális átalakulás útján, melynek segítségével felfedezhetik a teljes újjászületés és holisztikus szemlélet varázsát.

Hogy belső harmóniánk tartós valósággá válhasson, megnyugvást és megújulást hozó impulzusokra van szükségünk. A Caramell Premium Resort olyan biztonságos légkört tudott megvalósítani, ahol a legzárkózottabb lélek is megnyílhat a változásra, elindulva a szépség, a pozitív kisugárzás, a belső béke útján.

Energiamasszázs 50’

Az energetikai kezelés során felszabadulnak a blokkok, ezzel szabad áramlást biztosítva elérhető, hogy az éltető erő a beteg testének összes sejtjéhez újra eljusson, és ezáltal szervezetének öngyógyító folyamatai felgyorsulhassanak. A kezelést fekve, a test érintése nélkül végezzük.

Lélekmasszázs (Holistic Pulsing) 50’

Ringató és vibráló mozgáson keresztül a test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtől a lábig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt kellemes, mély ellazulást él át. A sejtemlékezet a ritmussal – ami hasonló a szívveréshez – aktiválódik és a sejtek az ősi rendeltetésükhöz visszatalálnak.    

Reiki 50’

Távol-keleti (kínai) energetikai kezelés, ami helyreállítja szervezetünk energetikai rendszerét, ezáltal megelőzi betegségek kialakulását és gyógyítja a már meglévő egészségügyi problémákat.                
                
Tibeti hangterápia 25’

Ennél a kezelésnél a terapeuta egy 22 különféle fémből kézzel készített tálat használ, melyet a test különböző pontjai felett szólaltat meg, rezegteti. A hangok jótékony hatása saját érzékszerveinken keresztül teljesedik ki. A kezelés után kipihentnek, energikusnak érezzük magunkat.

Tibeti fejmasszázs kristályrudakkal 25’

A masszázs két kristályrúddal történik, a fejen és a nyakon körkörös mozdulatokkal és finom nyomásokkal. Serkenti a vérkeringést, ezáltal elősegíti az agy jobb oxigén és tápanyag ellátását.            

Tibeti kezelés olajos masszázzsal 50’

Ez egy kombinált kezelés, mely egy olajos testmasszázsból és a csakrák aktiválásából áll egy speciális kristályrúd és hangtál alkalmazásával. A kezelést egy rövid relaxálás zárja egy mandala segítségével. Oldja a feszültséget, az energiablokkokat és megszünteti az izomfájdalmat. Javítja keringésünket, ezáltal segít visszaállítani a test, lélek és szellem harmóniáját.                

Kristálymasszázs gömbökkel 50’

Ez az egésztest masszázs egy rózsakvarc gömbbel történik, körkörös mozdulatokkal. Gyenge nyomásokat végzünk a test mindkét oldalán, és a megfelelő kristályokkal harmonizáljuk a csakrákat. Segít a belső feszültség leküzdésében, a stresszes-görcsös állapotok oldásában, valamint az ezek okozta fájdalmak megszüntetésében. Felgyorsítja a keringést, ezáltal segíti a méregtelenítést.    

Jövőelemzés

Múltunk feltárása és jelenünk elemzése révén segít megtervezni jövőnk várható alakulását, hogy a közeli és távoli jövő problémáinak megoldására felkészülhessünk.    

Grafológia

Az írás egyedi jellegzetességeinek tanulmányozása révén felfedi előttünk személyiségünk pozitív és negatív jellemzőit, ami hozzásegít minket jellemünk jó irányba történő megváltoztatásához és konfliktusaink megoldásához.     

 

HOLISZTIKUS CSOMAGOK

ÉBREDÉS CSOMAG – 33.400 Ft

írisz alapú állapotfelmérés 35’

Talpreflexzóna masszázs 40’

Tibeti olajos masszázs 50’

STRESSZOLDÓ CSOMAG – 38.000 Ft

Tibeti hangterápia 25’

Szeretetmasszázs/Szinkron masszázs 50’

Reiki 50’

ÖNISMERETI CSOMAG– 37.300 Ft

Számmisztika és numerológiai elemzés

Metamorf masszázs 60’

Tibeti hangterápia 25’

BALANCE CSOMAG – 40.800 Ft

Masszázs 25’

Csontkovácsolás és köpöly 45’

Talpreflexmasszázs 40’

Denevérpad 15’

(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.