Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Események

POLYÁK LILLA A CARAMELL PREMIUM RESORTBAN
A pünkösdi hétvégén Polyák Lilla lép fel szállodánkban. 2018. május 19-én, szombaton 21.30-tól kápráztatja el vendégeinket színvonalas műsorával. Az örökzöldektől a legismertebb musical dalokon keresztül, Lilla saját rádiós slágereivel fűszerezi majd az előadást.A közkedvelt színész-énekesnőt sokoldalúsága és mindig gyönyörű megjelenése mellett telt és bársonyos hangja tette népszerűvé. A Madách Színház és a Budapesti Operettszínház ünnepelt művésze számos szerepben bizonyította már tehetségét, de a színpad mellett popénekesnőként is egyre magasabbra tör.
Bár a Színház- és Filmművészeti Főiskolán prózai osztályban végzett, pályája mégis a zenés műfajok irányába vitte. Már a főiskolai gyakorlaton főszerepet bíztak rá, Dorothyt alakította a Vígszínházban, az Óz, a csodák csodája c. musicalben. Diplomája megszerzése után több szerepet is kapott külföldi színpadokon, majd hazatérése után kitörölhetetlenül beírta nevét a magyar musicaléletbe is. Olyan világhírű darabokban játszott és játszik, mint a Rómeó és Júlia, a Szépség és a Szörnyeteg, a Jézus Krisztus Szupersztár, a Rebecca vagy a musicalirodalom egyik legfajsúlyosabb női szerepe, az Anna Karenina. Sokoldalúságát mutatja, hogy szívből jövő humorral alakítja a Tó úrnőjét a Spamalot című musical-komédiában, míg a József Attila életét bemutató zenés előadásban Kozmutza Flóraként a drámai oldalát is megmutatja. A Madách Színház szuperprodukciójában pedig a címszerepet, Mary Poppinst alakítja. Szintén a címszerepet alakította a Marie Antoinette magyarországi bemutatásakor 2016-ban az Operettszínházban. Még ebben az évben,  Houdini- a varázslatos musical bemutatásakor, a híres bűvész feleségét, Besst alakította.


2016-ban Magyarország egyik legnézettebb műsorának, a Sztárban Sztár IV. évadának egyik versenyzője volt.
A musicalek mellett nagy hangsúlyt fektet popzenei karrierjére is. Az Itt és Most c. száma 2010 óta a rádiók egyik kedvence. A 2013-as és 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatóján a Valami más és a Karcolás című dala a középdöntőig menetelt.


Időpont: 2018. május 19.
Kezdés: 21.30
Helyszín: Caramell Premium Resort****superior, A épület, Mantra terem

KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu