Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Hírek

KRISTÁLY TORONY NYÁRI KALANDTÁBOR 2022

Szeretnél egy fergeteges kalandot átélni és a Kristály Torony hőse lenni? Táborozz nálunk, izgalmas kalandparkunkban! A nyári szünet idején hétfőtől péntekig tartó (nem bentlakásos) napközis táborokat szervezünk 7-13 éves gyerekek részére. Nyári táboraink alkalmával izgalmas, élményteli programokat, maradandó élményeket biztosítunk a gyerekeknek, mindezt képzett szakembereink gondos és szakszerű felügyelete mellett. Minden napra garantáljuk a tartalmas időtöltést, a felhőtlen szórakozást és a változatos programokat.


Aranyosi Péter önálló estje, műsorvezető: Szobácsi Gergő

Aranyosi Péter új önálló esttel tér vissza a pandémia után, Mesteremberek címmel. 


Békével jöttünk - Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis közös estje

Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis első közös estje. A két fiatal stand-upos humorista igazi színes egyéniségek. Estjükön nem csak magukat mutatják meg, hanem életüket, családjukat is. 


Valentin napi romantikus vacsora

A Caramell Premium Resort a’la carte éttermében meghitt hangulatban, élvezheti partnere társaságát és a Valentin nap menüsor különleges fogásait. A valentin napi romantikus vacsorát konyhafőnökünk remekei, a kedves kiszolgálás és az exkluzív környezet teszi emlékezetessé.
Engedje, hogy elcsábítsák az ízletes falatok, a minőségi italok és a különleges desszertek.
Páros hétköznapok tele kedvezménnyel!

Az idei év sok szempontból különleges. Ismét utazhatunk, megpihenhetünk hazánk legszebb vidékein és új kalandokat fedezhetünk el. A 2022-es évben egy igazán különleges ajánlattal kedveskedik szállodánk, azoknak, akik nálunk töltik hétköznapi pihenésüket.


Kettőskereszt vagy amit akartok - Dombóvári István önálló estje

Életünk jelentős része a közösségi oldalakon zajlik, ami alaposan átrendezte és újraalkotta a szokásainkat. Dombi a hazai stand-up comedy műfaj képviselője, a Dumaszínház állandó fellépője most a Caramell néző közönségével vitatja meg a közösségi élet „nagy” kérdéseit.


Igazgatói köszöntő – Ünnepi jókívánságok

Itt, az ünnepi időszak közepén, pár nappal karácsony szent ünnepe után és néhány éjre az új esztendő köszöntésétől egy pillanatra érdemes leülni, megpihenni és végig gondolni, hogy mit adott a 2021-es év mindannyiunk számára. Ekkor célravezető megterveznünk azt is, hogy a következő év milyen lehetőséget kínál a számunkra és mit várunk el a jövőtől.


Varázslatos fények szilveszter éjjelén, bemutatkozik a Firenest

Az idei szilveszteri program nagyon sokszínű lehetőséget nyújt a vendégeknek, melynek egyik „fény”pontja lesz a Firenest. A Tűzfészek Társulat már 2002 óta csinál látványos tűzzsonglőr bemutatókat.


Ruhagyűjtés a Caramellben - Ismét összefognak a magyarországi szállodák

Az évvégi ünnepi időszakban még inkább előtérbe kerül a törődés és a gondoskodás. Szeretteinkről való gondoskodás és az egymás iránti törődés mindannyiunk számára fontos az év minden napján, viszont ilyenkor egy picit még jobban odafigyelünk a minket körülvevő, családi és baráti körünkön kívül lévő emberekre is. Az idei évben a Caramell Premium Resort csapata újfent csatlakozott a Ruhagyűjtési akcióhoz.


Ünnepi süteménykollekció a Villa Rosatoban

A karácsonyi sütemények az Ön ünnepi asztaláról sem hiányozhatnak. Cukrászműhelyünk süteménykülönlegességeivel évek óta örömet okoznak megrendelőinek, levéve vállukról a fáradtságos ünnepi előkészületek terhét.


Segítsünk együtt - Kezdetét vette a Cipősdoboz Akció!

Szállodánk az idei évben csatlakozott egy nagyszerű kezdeményezéshez, mely a Cipősdoboz akció névre hallgat. A megmozdulás lényege, hogy az év végén minden gyermek csodálatos, ajándékokkal teli ünnepet éljen meg! A Caramell Premium Resortban, mint gyűjtőpont, leadhatóak az ajándékok. Tegyük együtt felejthetetlenné az idei ünnepet!


Kiss Ádám önálló estje - Világvégre

Kiss Ádám a Dumaszínház társulatának egyik legfiatalabb tagja, aki már akkoriban stand-upolt, amikor még nem is sejtette, hogy ez a műfaj létezik.


Novemberi BLACK FRIDAY akció minden pénteken!

A Caramell Premium Resort egy igazán kivételes ajánlattal vesz részt a 2021-es év Black
Friday akciójában. Foglalja le pihenését a novemberi hónap bármely péntekén és kapcsolódjon ki fix áron!


Márton napi Caramell gourmet borvacsora újbor kóstolóval - 2021.11.13.

Márton napi hévégén szombat este (11.13.) 5 fogásos ínycsiklandó, változatos borvacsora élmény várja a gasztronómia szerelmeseit a bükfürdői Caramell Premium Resort****superior a’la carte Cardamom éttermében, különleges újborválogatással és sommelier-rel! A fantasztikus libahúsos vagy libamájas fogásokat Varga J Viktor, a szálloda konyhafőnöke készíti a nemes borokra hangszerelve-fűszerezve. 


Ínycsiklandó libaételek – Caramell gourmet ebéd (2021.11.08.-11.21.)

Márton nap alkalmából november 8-tól egészen november 21-ig a Caramell Premium Resort****superior a’la carte Cardamom éttermének ebéd menüsora a csúcsminőségű libafogásokra fókuszál. Szállodánk tökéletes választás, ha elegáns üzleti vagy akár privát családi ebédre vágynak. Az étterem a szállodai vendégek teljeskörű ellátása mellett nyitva áll az utcáról betérő látogatók előtt is.


Kovács András Péter önálló estje - Apróbetűs részek

Legyen Ön is részese az igazán egyedülálló Stand up comedy programsorozatunk második előadásának és egészítse ki a harmonikus pihenését október 23.-án önfeledt humorral.


Kényeztető hétköznapok fix áron!

Vigyen egy csepp luxust a hétköznapokba, élvezze a nyugalmat, a kényeztetést és a termálvíz gyógyító hatását! Foglalja le tartózkodását 2021.10.01. és 2021.10.22. közötti időszakra FIX kedvezményes áron! Az ajánlat érvényes akár már 1 éjszaka esetén is!Őszi szünet szaunafelöntés program 2021.

Szállodánk szaunavilágában különféle szauna várja Önt. A rendszeres szaunázás felfrissíti az elmét, erősíti az immunrendszert és használatukkal garantált a relaxáció. 


LOUNG ZENÉS DJ ESTEK A CARAMELLBEN

Az elegáns zenei tematikára épülő Caramell Premium Resort****Superior Cayenne bárja és a’la carte étterme, a resort C épületének földszintjén található, igazán exkluzív környezetben. Baráti beszélgetésekhez ideális választás.


Stoller Babaúszás minden hétfőn, csütörtökön és vasárnap

A Caramell Premium Resort****Superior szakképzett úszásoktatók koordinálásával, az országosan elismert Stoller módszer alkalmazásával tartja minden hétfőn és csütörtökön babaúszását. A foglalkozások hatására a baba örömteli módon tanul, a vidám együttlétek alatt a szülők is jobban megismerik kisbabájukat kapcsolatuk erősödik, kommunikációjuk már a kezdetektől fejlettebbé válik. A babaúszást 3 hónapos kortól ajánlott elkezdeni.

A hétfői és csütörtöki napon délelőtt, vasárnap pedig délutáni időpontokban.


CARAMELL ŐSZI SZÜNET

Az októberi ünnepek pihenésre csábítanak, a hónap végén az iskolai szünet pedig ismét lehetőséget ad a családi együttlétre is. A gyerekekkel együtt töltött idő igazi öröm, ehhez szeretnénk mi is hozzájárulni. A szülők dolgát megkönnyítendő, tartalmas gyermekprogramokkal várjuk a családokat az őszi szünetben. Ez a hét a Halloween, a varázslat, a kikapcsolódás és a gyermekek jegyében telik majd.


Okmányrögzítés

Ezúton értesítjük Vendégeinket, hogy 2021. január 1-jén hatályba lépett a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítása, amely kötelezi a szálláshely-szolgálatót, hogy a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevők törvényben meghatározott adatait a Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse a törvényben meghatározott célból. 


CARDAMOM ÉTTEREM STEAK VACSORA AZ ŐSZI SZÜNETBEN

Az őszi szünetben a Caramell Premium Resort****superior Cardamom a'la carte éttermében újra a frissességet és a szezonalitást szem előtt tartó változatos vacsoraélmény várja a gasztronómia szerelmeseit.


KRISTÁLY TORONY ŐSZI KALANDTÁBOR 2021.

Az őszi szünet idején hétfőtől péntekig (nem bentlakásos) napközis tábort szervezünk 7-13 éves gyerekek részére. Az őszi tábor alkalmával izgalmas, élményteli programokat, maradandó élményeket biztosítunk a gyerekeknek, mindezt képzett szakembereink gondos és szakszerű felügyelete mellett. Minden napra garantáljuk a tartalmas időtöltést, a felhőtlen szórakozást és a változatos programokat.


XI. GESZTI FESZTI

Az október 23-i hétvégén ismét Bükfürdő lesz a legédesebb hely! Idén ősszel is különleges gesztenyekavalkádra kell számítani a fürdővárosban.


DUPLÁZÁS ÉVE A CARAMELLBEN – Foglaljon és nyerjen akár több millió Forintot!

2021-ben duplán megéri, ha a Caramellben foglal! Fennállásunk 15. évében, megújult termálvizes részleggel és gyógykezelésekkel bővült szállodánk újabb nyereményjátékot indít.  A szerencsés nyertes értékutalvány formájában visszanyerheti foglalásának teljes összegét. 


Kövess minket Instagramon és nyerd meg az utazás élményét!

Ha még nem követed a Caramellt Instagramon, most megteheted és megnyerheted az utazás élményét! Légy részese szállodánk mindennapjainak és az exkluzív pihenés valósággá válhat.


Kőhalmi Zoltán "TÖRTÉNJEN BÁRMI" c. önálló estje Bükfürdőn! - 2021.08.21.

Legyen Ön is részese egy igazán egyedülálló Stand up comedy előadásnak és egészítse ki a harmonikus pihenését a hosszúhétvégén önfeledt humorral.


500 Ft egy gyermek szebb jövőjéért – Check Out program

A Caramell Premium Resort**** superior júliustól a szülők nélkül élő gyerekeket segíti. Szállodánk is csatlakozott az SOS Gyermekfalvak Check-out programjához, ezzel esélyt adva az állami gondoskodásban felnövekvő gyerekeknek.


Bringázz a szállodába idén ezen a nyáron!

Felelősnek lenni nemcsak jó érzés, hanem konkrét eredményekben mérhető küldetéstudat is. Az elmúlt időszakban a szállodai iparág szereplőinek – mind vendég, mind pedig szolgáltatói oldalról - egyre inkább fontossá vállnak a fenntarthatósági programok és azok környezetre gyakorolt hatása. Ezt a küldetést megcélozva indult útjára a „Bringázz a szállodába” program, melyhez a Caramell Premium Resort is csatlakozott.


Nemzetek hétvégéi a Caramellben

2021-ben ismét az utazásé lehet a főszerep. Az utóbbi időszakban nem hódolhattunk a kikapcsolódás és a különleges gasztronómiai élmények pillanatának, most viszont lehetőségünk lesz minden bepótolni. Ez az esztendő duplán különleges a szálloda életében. Szállodánk egyedülálló termálvizes részleggel bővült, hogy a legteljesebb szolgáltatáscsomagot tudjuk nyújtani vendégeink számára, ráadásul egy igazán exkluzív nyereményjáték várja a pihenni vágyókat, mellyel visszanyerhetik foglalásuk teljes összegét. Mindemellett, a tökéletes kikapcsolódás részeként, az augusztusi hónapban idén is a gasztronómiáé lesz a főszerep.


Családi „Varázslat a gyermekek nyelvén!”

Egy műsor, ami egyaránt szórakoztatja a gyerek és felnőtt közönséget! Látványos és humoros számok váltják egymást Kiss V. Balázs, a 2016-os országos bűvészbajnokság győztesének műsorában, amik magával ragadják a legkisebbeket és legnagyobbakat is. A karizmatikus, és a gyerekek nyelvén mesterien beszélő bűvész interaktív műsorában a gyerekek nem pusztán szemlélői, hanem aktív résztvevői is lehetnek a bűvészshow-nak.


Caramell ajándékutalvány

A Caramell Premium Resort****superior munkatársai örömmel segítenek Önnek az igazán találó, személyre szóló ajándék kiválasztásában! Lepje meg kedvesét, rokonait, barátait, szeretteit Caramell utalvánnyal!


Elindult a BEST OF - AZ ÉV HOTELE országos döntője!

Az első kettő körből eredményesen továbbjutott szállodánk az ÉV HOTELE szavazáson, így sikeresen kvalifikálta magát az országos döntőbe, ahol 13 másik szállodával száll versenybe a BEST OF 2010 – AZ ÉV HOTELE címért! Nagy szükség van az Ön szavazatára is, hogy a Caramell lehessen az év szállásadója!


Irány a termál – Exkluzív enteriőr, egyedi kialakítás

A Caramell Premium Resort nagy alapterületének és megfelelően kialakított vendégtereinek köszönhetően a vendégek egymás zavarása nélkül, harmonikusan pihenhetnek, dolgozhatnak, szórakozhatnak. A bükfürdői termálvíz bevezetésével teljesen megújul a Silent Zone wellness részleg, mely az újjászületés ideje alatt is a holisztikus stílusjegy vonalait követi.


Irány a termál! - Teljesen újjászületik Silent Zone wellness részlegünk!

Nyugat-Magyarország egyik közkedvelt turisztikai célpontja a Vas megyében található Bükfürdő városa, amely méltán híres gyógyító erejű és egyedülálló összetételű termál vízéről. 2021-től a Caramell Premium Resort szállóvendégei minden nap élvezhetik a víz áldásos hatását, mindezt úgy, hogy el sem kell hagyniuk a resort területét.


Igazgatói köszöntő – Ünnepi jókívánságok

Ünnepek előtt állunk. Csupán napokkal karácsony szent ünnepe és az újév köszöntése előtt. Egy változatos, izgalmakkal teli esztendőt tudhatunk magunk mögött. Az idei év megtanított minket arra, hogy mennyire fontos az egymásra való odafigyelés, a törődés és nem utolsó sorban a gondoskodás.


CARAMELL 15 NYEREMÉNYJÁTÉK – Főnyeremény sorsolás

Elérkeztünk születésnapi nyereményjátékunk utolsó sorsolásához, mely során kiderül, hogy ki viheti haza az értékes díjak egyikét, továbbá az 1.000.000 Forintos főnyereményt!


CARAMELL 15 NYEREMÉNYJÁTÉK - Hamarosan online sorsolás!

Az idei évben igazán megérte a Caramellben vendégnek lenni. Szállodánk 2020-ban, immáron 15 éve várja az újjászületésre vágyókat, hogy a teljes feltöltődés jegyében tudjanak kikapcsolódni. Ebből az alkalomból egy igazán exkluzív nyereményjátékot indítottunk, melynek hamarosan elérkezünk a végső sorsolásához, ahol a főnyeremények gazdára találnak.


NÁLUNK JÁRT A FTC-TELEKOM NŐI LABDARUGÓCSAPATA

Szállodánk vendége volt a Ferencvárosi Torna Club női futballcsapata egy mini edzőtábor erejéig.


Karácsonyi halászlé rendelés elvitelre a Villa Rosato cukrászdából!

Halászlé szinte egy magyar család karácsonyi menüsorából sem hiányozhat! Cukrászdánkban a Caramell Premium Resort****superior szakácsai igazi tradicionális különlegességgel készülnek a karácsonyi asztalra. 


Tájékoztatás a koronavírus helyzettel kapcsolatban

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy 2021. január 8-án Magyarország Kormánya meghosszabbította a korábban hatályba lépő korlátozó rendelkezéseket tartalmazó kormányrendeletet, mely alapján a Caramell Premium Resort****superior szálloda vendégfogadása az alábbiak szerint történik:


Zöld szálloda lett a Caramell Premium Resort

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége kihirdette az idei év "Zöld szálloda" pályázat díjazottjait. A Caramell Premium Resort****superior ezüst fokozatot nyert el a kiíráson, mely alapján 2021. január 1-jétől 2022. december 31-ig a "Zöld Szálloda 2021-2022" cím viselésére jogosult szállodánk.


Nagy Vagy, Caramell!

Szállodánk ismét egyik főtámogatója a TV2 nagysikerű családi-iskolai sportjátékának, a Nagy Vagy-nak!


CARAMELL SZAUNAVILÁG - Pihenés és relaxálás

Szállodánk szaunavilágában különféle szauna várja Önt. A rendszeres szaunázás felfrissíti az elmét, erősíti az immunrendszert és használatukkal garantált a relaxáció. 


Változatlan Caramell pillanatok!

Az utóbbi időszak nem az üdülésről és nem a kikapcsolódásról szólt. Mindeközben, ahogy világunk számos része, úgy a szállodák is egy kicsit megpihent. Ez idő alatt sokan merítettek erőt a korábbi kikapcsolódások emlékeiből, mindaddig amíg a következő nyaralást és annak helyszínét csak fejben tudták tervezni. Csakhogy, most már a kitűzött tervek ismét valósággá válhatnak! Élje át újra a stresszmentes életérzést, kényeztesse testét és lelkét Caramell pillanatokkal! 


Megújul Silent Zone wellness részlegünk - Termálvíz beruházás

Kedves Vendégeink!

Szeretnénk szíves figyelmüket felhívni, hogy szállodánk több pontján felújítási munkálatok zajlanak, ezek keretében regionális jelentőséggel bíró, komplex szolgáltatást nyújtó wellness átalakítás valósul meg.


15 év = 15% szobaár kedvezmény

Decemberben ünnepeljük a Caramell Premium Resort**** superior 15. születésnapját, ebből az alkalomból most minden hónap 15-én, a direkt weboldalunkon keresztül érkező foglalásokra 15% szobaár kedvezményt biztosítunk.


Egyedülálló wellness szolgáltatás Bükfürdőn - Hangtálas relaxáció vízben!

A Caramell Premium Resort****superior a teljesség harmóniáját nyújtja vendégei számára, hogy elmerüljenek a valódi luxus élményében és átélhessék a testi-lelki megújulást, mindezt a legújabb wellness szolgáltatásokkal. 


I.Crystal Power Challenge a bükfürdői Kristály Toronyban

Az idei nyár sem maradhatott aktív sportesemény nélkül a Kristály Toronyban. A Caramell Premium Resort****superior munkatársai és a kalandpark animátorai ebben az évben egy országosan egyedülálló és ismételten hagyományteremtő eseményt hoztak létre. Első alkalommal került megrendezésre a bükfürdői Kristály Toronyban az I. Crystal Power Challenge, ahol eldőlt, hogy ki a Torony igazi bajnoka.


CARAMELL 15 Nyereményjáték – Foglaljon és nyerjen akár 1 millió Forintot!

2020-ban igazán megéri a Caramellben vendégnek lenni! Decemberben ünnepeljük a Caramell Premium Resort****superior 15. születésnapját. 2020 év végéig, minden hónapban (összesen 6 alkalommal) 200 000 Forint összegű értékutalványokat sorsolunk ki a hozzánk érkező vendégek között, a főnyereményünk pedig 1 000 000 Forint.  


Szaunamester képzés Egri Csaba világbajnok szaunamesterrel

Október elején kerül megrendezésre a Caramell Premium Resort****superior wellness birodalmában Egri Csaba világbajnok szaunamesterünkkel a bükfürdői szaunamester képzés, amely során a résztvevők megismerhetik és elsajátíthatják a természet elemeinek hatásait.


NÁLUNK JÁRT EDZŐTÁBORBAN A MOL FEHÉRVÁR FC CSAPATA

Szállodánk vendége volt a MOL Fehérvér FC csapata a nyári szezonkezdet előtt.


Kiemelt partner lett a Caramell!

A Magyar Turisztikai Ügynökség Kiemelt Partner Programjának célja, hogy egységesítse a turisztika B2B szegmensében az ügynökséggel történő együttműködés feltételeit, valamint, hogy támogassa a programban részt vevők piaci aktivitását. Emellett hiánypótló minősítési eljárást is biztosít az iparág szereplőinek.


I. Crystal Power Challenge

Első alkalommal kerül megrendezésre a bükfürdői Kristály Torony mászó- és kalandpark és a szombathelyi Sawarrior Gym közreműködésével a Crystal Power Challenge versenykiírás az Intersport támogatásával.Nemzetek hétvégéi a Caramellben

Mindannyian eljátszottunk már a gondolattal, hogy milyen jó lenne minden héten más, szebbnél szebb országba látogatni, kipróbálni új ízeket, megismerni szokásokat – de sajnos nem lehet egy hónap alatt ennyi országot bejárni.AJÁNDÉKOZZ ÉLMÉNYT!

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az ajándékozásra. Fontos, hogy az ajándék legyen egyben élmény is, amelyre boldogan emlékeznek majd vissza. A Kristály Torony ajándékutalvány pontosan ilyen meglepetés.


MEGNYITOTTA KAPUIT A KRISTÁLY TORONY

Kristály Torony animátorai szeretettel várnak mindenkit, aki a jó levegőn mozogna, kalandozna Magyarország egyetlen 3 emeletes, különleges kalandtornyán.


Caramell Summer plus

Felejthetetlen Caramell nyári élmények!
Ha időben lefoglalja nyári pihenését, az előfoglalási kedvezményen kívül megajándékozzuk 10% kedvezménnyel az extra szolgáltatásaiból, min. 50.000,- Ft igénybe vett szolgáltatás esetén (kivéve a thai masszázs), a foglalás teljes összegének befizetése esetén.


„Caramell - 15 éve együtt” játék

Szállodánk 15. születésnapja alkalmából érdekes játékra hívjuk Önöket. 15 kérdésből álló kérdezz felelek játékot indítunk a már nálunk járt, vagy jövőben hozzánk érkező vendégeink között. A játék során a szálloda meghatározó helyszíneivel, eseményeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatos kérdésekre várjuk a válaszokat. A megfejtésben a születésnapi hétvége meglepetés sztárvendégének neve olvasható majd ki.


Ne mondd le, foglald át!

Szállodánk is csatlakozott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének „Ne mondd le!”  kampányához, mely azzal a céllal jött létre, hogy felhívja az utazók figyelmét arra, hogy mit tehetnek, ha meghiúsult családi pihenésük és nem szertnék elveszíteni a befizetett előlegüket.


Fontos információ!

A Koronavírus társadalmilag és gazdaságilag is érezhető hatása már itthon is arra kényszeríti az embereket, hogy átszervezzék a programjaikat. A sürgős intézkedések egyelőre a közeljövő koncertjeire, szórakozóhelyek működésére, egyetemek látogatására és ünneplésekre vonatkoznak.Március 15-i hétvége a Caramell Premium Resortban
Március a természet újraéledésének hónapja. A téli szürkeség után már az első napsugarak is jólesően melengetik lelkünket és érezzük, hogy itt a megújulás ideje. Minden újra mozgásba lendül: megérkeznek a tavasz első hírnökei a fecskék és gólyák, kipattannak az első rügyek a fákon, igyekszünk feltölteni a télen kiapadt energiakészleteinket.

Rendhagyó nőnapi előadás Andor Eszterrel

Vincze-Andor Eszter tanító, gyógypedagógus, professzionális kineziológus, családterapeuta, coach, nem utolsó sorban feleség és büszke édesanya, aki a mindennapi munkáján, előadásain és tréningjein túl életpéldájával is segít másokat.
ARANYÉRMES LETT A CARAMELL FUTBALLCSAPATA A XI. TDM FOCIKUPÁN

Immáron 11. alkalommal került megrendezésre a helyi turisztikai menedzsment által szervezett foci kupa a Büki Sportcsarnokban február 18-án. Az idei teremtornán nyolc csapat vett részt a tavalyihoz hasonlóan. A nevezett csapatok négyes csoportokban, több fordulóban mérték össze futballtudásukat, majd ezt követően került sor az elődöntőkre és a dobogós helyekért folytatott meccsekre. Idén máshogy alakult a végjáték, ugyanis trónfosztás történt.  


CARAMELL „MAGYAR ÍZEK” VACSORAEST

Szombat esténként a szálloda Cardamom a'la carte éttermében változatos vacsoraélmény várja a gasztronómia szerelmeseit. A fantasztikus fogásokat Varga J Viktor, a Caramell Premium Resort konyhafőnöke készíti el. Március 14-én a menüsor a magyaros ízekre fókuszál. A fogások mellé magyar borokkal és stílusos élőzenével készülünk.


CARDAMOM ÉTTEREM STEAK VACSORA AJÁNLAT

A Caramell Premium Resort****superior Cardamom a'la carte éttermében, a frissességet és a szezonalitást szem előtt tartó változatos vacsoraélmény várja a gasztronómia szerelmeseit.


Zárul az első idei korcsolyaszezon a bükfürdői szabadtéri korcsolyapályán

Jövő héten lesz utoljára lehetőség korcsolyázni Bükfürdő első korcsolyapályáján, ugyanis január 30-án zár az idei téli szezonunk.  Szomorkodásra nincs ok, inkább ki kell használni a hátralévő időt a hétvégén:  elő a korcsolyákkal és irány a pálya!


Valentin napi romantikus vacsora

A Caramell Premium Resort a’la carte éttermében meghitt hangulatban, élőzene kíséretben élvezheti partnere társaságát és a Valentin nap menüsor különleges fogásait. A valentin napi romantikus vacsorát konyhafőnökünk remekei, a kedves kiszolgálás és az exkluzív környezet teszi emlékezetessé.
Engedje, hogy elcsábítsák az ízletes falatok, a minőségi italok és a különleges desszertek.


Édes Valentin - Valentin napi hétvége a Villa Rosatoban

Néhány kettesben töltött pillanat éppúgy hozzájárul a friss szerelem elmélyítéséhez, mint a stabil párkapcsolatok felfrissítéséhez. Valentin nap hétvégéjén számos édes meglepetés is várja Önöket cukrászdánkban, a Villa Rosatoban. Szeretni és gondoskodni egész évben érdemes, de ezen a napon tehetjük ezt az édes kényeztetés jegyében.


Korcsolyapálya Bükfürdőn

Hamarosan kezdődik a korcsolya szezon. Végre Bükfürdőn is lehet majd korcsolyázni, ugyanis a Caramell Premium Resort****superior mellett, a Kristály Torony lábánál, november 25-től február 16-ig 150 négyzetméteres plastic lapokból összeállított korcsolyapálya nyitja meg kapuit. Nemcsak a korcsolya szerelmeseinek, hanem az adventi hangulatra vágyóknak is tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt. 


Előszilveszteri est világslágerekkel, Kendik Péter zongoraművész előadásában

A Caramell Premium Resort vendégeinek idén is színvonalas előszilveszteri műsorban lesz részük. Szállodánkban lép fel a fiatal tehetség, Kendik Péter zongoraművész.


Eredményhirdetés - „Kirándul az osztály” rajzpályázat

2019 novemberében első alkalommal hirdettük meg „Kirándul az osztály” rajzpályázatunkat, amely keretében a gyermekek egy osztálykirándulással kapcsolatban engedhették el a fantáziájukat, amit a Kristály Tornyon képzelnek el. 


Rosta Géza gyermekműsorai

Rosta Géza énekes-gitáros, zeneszerző, előadóművész.
Versek megzenésítésével és előadásával szórakoztatja a gyerekeket.
(Ágai Ágnes, Nemes-Nagy Ágnes, Weöres Sándor, Csukás István, Zelk Zoltán, Nagy László)
Műsorai elsősorban kisiskolás-óvodás gyermekeknek szólnak.
A gyerekek aktív részesei az előadásainak. A család minden tagja jól érzi magát a 40-50 perces önfeledt "játékban.


„Amikor egy álom valóra válik…”

Egy átlagos februári hónapot írtunk a 2019-es év elején. Volt egy család, akinek ez nem a rutinos, megszokott hétköznapokat jelentette. Pintér Attikáéknál ez egészen más volt. A 7 éves kisfiúnál Burkitt-limfómát diagnosztizáltak. A mindennapok rendje és szokásai megváltoztak.


Ünnepi süteménykollekció a Villa Rosatoban

A karácsonyi sütemények az Ön ünnepi asztaláról sem hiányozhatnak. Cukrászműhelyünk süteménykülönlegességeivel évek óta örömet okoznak megrendelőinek, levéve vállukról a fáradtságos ünnepi előkészületek terhét. Cukrászmestereink ebben az évben még nagyobb gondot fordítottak arra, hogy bővítsék karácsonyi kínálatunkat, melyben az eredeti recept alapján készült bejglik, karácsonyi torták, flódni, zserbó, marlenka, mézeskalács figurák és számtalan újdonság is helyet kapott. Így mindenki találhat ízlésének megfelelő ízvilágot.


Caramell Advent

Az advent a készülődésről szól. A környezetünk mellett testünket és a lelkünket is ünnepi díszbe öltöztetjük, hogy az év legmeghittebb időszakának szépségét teljes odaadással befogadhassuk. Ilyenkor mi magunk is megérdemlünk egy kis kényeztetést: finom falatokat, lágy illatokat, ünnepi pillanatokat.


Kristály Torony kalandpark és mászópálya rajzpályázat

A Büki Fejlesztési és Beruházási Kft. szervezésében, a Kristály Torony kalandpark és mászópálya rajzpályázatot hirdet 3-4. és 5-6. osztályos általános iskolás tanulók számára.


Bükfürdői szállodák összefogása Pintér Attikáért

A Caramell Premium Resort egyik dolgozójának, Pintér Bencének segítségére fogtak össze a Bükfürdői szállodák. Bence unokaöccse, a 7 éves Attika, Burkitt-lymfomával küzd. A betegség felismerése óta számos kemoterápiás kezelésen esett át, melyekre Pécsett került sor. Az utóbbi időszakban a család számára a legpozitívabb esemény az volt, hogy sikerült megfelelő donort találni a csontvelő-őssejt transzplantációra. A műtét után, Attikának steril környezetre van szüksége, melyet a család önerejéből nem tud megvalósítani Sárváron.


Caramell Business reggeli a Turizmus Világnapja alkalmából

Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én ünnepli a Turizmus Világnapját. Ennek alkalmából a Caramell Premium Resort immár második alkalommal szervezi meg a rendhagyó szakmai business reggelit, melynek keretében a Bük, Bükfürdői szállodai valamint turizmusban dolgozó szakembereket látják vendégül.


SzaunaKÖR találkozó a Caramellben

Induljon a 2019 év őszi szaunaszezonja!
A SzaunaKÖR egy országos, szaunamestereket magába foglaló közösség, akik szállodánk 2 000 négyzetméteres wellnessbirodalmát választották a 2019 évi rendezvényük helyszínéül. Az esemény célja, hogy minél többen megismerjék az egészséges szaunakultúrát. Főszervező: Egri Csaba, a Caramell Premium Resort****superior világbajnok szaunamestere.


VILÁGBAJNOK SZAUNAMESTER A CARAMELL CSAPATÁBAN!

Egri Csaba, a Caramell Premium Resort**** Superior szaunamestere, számos rangos versenyben való eredményes részvételével, valamint a Hungarian Sauna Roadshow megalapításával is büszkélkedhet. Szaunamesteri végzettségre 2011-ben tett szert, azonban már több mint 20 éve szaunamesterként tevékenykedik Magyarországon és a határon túl egyaránt.


SZÜLETÉSNAP A KRISTÁLY TORNYON

A Kristály Torony nagyszerű választás egy különleg¬es születésnap megrendezéséhez. Óriáshinta és biciklizés a magasban! Ilyen és ehhez hasonló izgalmak várnak a gyerekekre a Kristály Torony 17 méter magas mászópályáján, amely több mint egy kilométer hosszan kanyarog a levegőben.MAGYARORSZÁG TORTÁJA 2019.

A nyertes torták cukrászdánkban is kaphatóak!

2019-ben immár 13. alkalommal kereste a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete az ország tortáját, mellyel hazánkat köszönthetjük augusztus 20-án esedékes születésnapján.Nevezni kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó, magyaros ízvilágú kreációkkal lehetett.


#VISSZA A TORONYRA NYEREMÉNYJÁTÉK

Keressük a legötletesebb toronymászó-selfiet!
Mászd meg a bükfürdői Kristály Tornyot és készíts egy képet magadról!
Eredményhirdetés: 2019. augusztus 20.
NYEREMÉNY: 2 fő részére szóló egész napos belépő a Kristály Toronyba


Caramell - Kristály Torony Utánpótlás Labdarúgó Torna

- egy nap, ami csak a futballról és az aktív pihenésről szólt

2019. június 16-án, első alkalommal rendezte meg a Caramell Premium Resort és Kristály Torony Kalandpark az U8-as focikupáját Bükfürdőn, a szállodához tartozó műfüves borítású futballpályán, valamint ezúttal indították útjára a Caramell vándorkupát is.


2019.07.27. STRANDOK ÉJSZAKÁJA A CARAMELL PREMIUM RESORTBAN

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére 10. alkalommal kerül meghirdetésre a Strandok/Fürdők Éjszakája 2019. július 27-én szombat.


Caramell Premium Resort****superior-ban járt a TV2 Poggyász csapata

Aki még nem ismerné a Poggyász című műsort, annak azt kell tudni róla, hogy a Tv2 színes utazási magazinja, ami nemcsak arról szól, hogy egy utazás alkalmával mit látunk, hanem arról, amit közben átélünk.


Hatalmasat buliztak a gyerekek az Alma együttes a gyereknapi koncertjén a Caramellben

A megújult Alma Együttes a megszokott, fantasztikus hangulatban, a jól ismert dalokkal köszöntötte a közönséget a szombati koncerten szállodánkban. Rengeteg újdonsággal készült az együttes, de természetesen felcsendültek a régi nagy Alma slágerek, mint a “Ma van a szülinapom”, a “Mennyi selymes puhaság”, a “Nád a házam teteje” vagy a “Bogyó és Babóca” dalok is.


I. Caramell - Kristály Torony Utánpótlás Labdarúgó Torna

Első alkalommal rendezi meg a Caramell Premium Resort és Kristály Torony Kalandpark U8-as focikupáját Bükfürdőn a Caramell Premium Resort****superior szállodához tartozó műfüves borítású futballpályáján.
A torna célja, a labdarúgó sportág népszerűsítése a gyermekek körében, a versenyzési lehetőség biztosítása, a szezonvégi közös kikapcsolódás, valamint a sportbaráti kapcsolatok ápolása.


CSODÁS MAGYARORSZÁG

Aki a Kristálytorony bármely szolgáltatását igénybe veszi, az 10% kedvezményt kap a Villa Rosato cukrászdánk szolgáltatásaiból.


NÁLUNK JÁRT A MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC CSAPATA

Szállodánk vendége volt a Mezőkövesd Zsóry FC a Haladás elleni Magyar kupa mérkőzés előtt.


ALPOK- ADRIA MEGYE SZÉPE - NEMZETI VERSENY A CARAMELLBEN

Megye Szépe - nemzeti verseny a Caramell Premium Resortban!
- Miss Alpe Adria International® - a közép-európai szépség szimbóluma.


EZÜSTÉRMES LETT A CARAMELL CSAPATA A TDM FOCIKUPÁN

Február 19-én tizedszer rendezték meg a helyi turisztikai menedzsment által szervezett foci kupát a Büki Sportcsarnokban. Az idei teremtornán nyolc csapat vett részt. A játékosok négyes csoportokban, két fordulóban mérték össze futballtudásukat, majd ezt követően került sor az elődöntőkre és a dobogós helyekért folytatott meccsekre. 18 mérkőzésen 76 gól született.  Idén megismétlődött a tavalyi döntő, azaz a trófeát - immár nyolcadszor - a Büki Öregfiúk nyerték, az összeszokott csapat évek óta legyőzhetetlen (igaz, a csoportmérkőzéseken a TDM csapata diadalmaskodott felettük). Az idei ezüstérmes szállodánk, a Caramell Premium Resort csapata lett, a harmadik helyezést pedig a Büki Gyógyfürdő csapata szerezte meg.


KRISTÁLY TORONY KALANDTÁBOR 2019.

Szeretnél egy fergeteges kalandot átélni és a Kristály Torony hőse lenni?
Táborozz nálunk, izgalmas kalandparkunkban!

A nyári szünet idején hétfőtől péntekig tartó (nem bentlakásos) napközis táborokat szervezünk 7-13 éves gyerekek részére. Nyári táboraink alkalmával izgalmas, élményteli programokat, maradandó élményeket biztosítunk a gyerekeknek, mindezt képzett szakembereink gondos és szakszerű felügyelete mellett. Minden napra garantáljuk a tartalmas időtöltést, a felhőtlen szórakozást és a változatos programokat.


CARAMELL GOURMET BORVACSORA A ROMANTKA JEGYÉBEN

A Caramell Premium Resort borvacsora rendezvénysorozatunk harmadik, Valentin naphoz kapcsolódó eseménye 2019. február 16-án kerül megrendezésre Cardamom éttermünkben. Az ínyenc gasztro eseményen Lukács Szabolcs, a neves soproni sommelier személyesen konferálja fel a fogásokat kísérő egyes borokat rövid előadás keretében. Az ételeket Varga J Viktor, a Caramell Premium Resort konyhafőnöke készíti a nemes borokra hangszerelve.


CARAMELL JÓTÉKONYSÁGI BÁL

A Caramell Premium Resort****superior 2019. február 2-án rendezi meg II. jótékonysági bálját Bükfürdőn a szálloda báltermében, melynek karitatív célja a büki Csodaország Óvodáért alapítvány támogatása.


ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNYEK

Nézze meg őszi -téli csomagajánlataikat is, válasszon az Önnek
szimpatikus csomagajánlataink közül és foglaljon 15 százalékkal
kedvezőbb áron az EARLY15 promóciós kóddal!


CARAMELL SZÜLETÉSNAPI KEDVEZMÉNYEK

Szállodánk december 15-én ünnepli 13. születésnapját. Ebből az alkalomból 13 százalékos árengedménnyel kedveskedünk mindazoknak, akik egy különleges, testet-lelket frissítő wellness élményre vágynak.


GLAMOUR NAPOK A CARAMELLBEN

GLAMOUR NAPOK
25 % kedvezmény


CARAMELL ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS 2018.

2018. november 18. (vasárnap) 9. alkalommal kerül megrendezésre Esküvő kiállításunk.

Mindannyian tudjuk, milyen nagy felelősséggel jár a jegyespárok legszebb napját felejthetetlenné tenni, akik a legjobb szolgáltatókra bízzák a fontos esemény szervezését. Hogy megkönnyítsük mindenki munkáját, 9. alkalommal szervezzük meg Bükfürdőn a Caramell Premium Resort****superior Esküvőkiállítását, a szálloda gyönyörű, 500 fő befogadóképességű Santal báltermében!


KIEMELT PARTNER LETT A CARAMELL

A Magyar Turisztikai Ügynökség Kiemelt Partner Programjának célja, hogy egységesítse a turisztika B2B szegmensében az ügynökséggel történő együttműködés feltételeit, valamint, hogy támogassa a programban részt vevők piaci aktivitását. Emellett hiánypótló minősítési eljárást is biztosít az iparág szereplőinek.


ÚJABB JÁTSZÓTÉR ÉPÜLT A CARAMELL TERÜLETÉN

A Caramell Premium Resort a gyermekek számára rengeteg szórakozási lehetőséget biztosít.


CARAMELL TISZTA URVAR PROGRAM

2018. szeptember 10-én, „Tiszta udvar” munkahelyi szemétgyűjtési és tereprendezési program keretében „céges nagytakarítást” szervezett a Caramell Premium Resort a szálloda körüli területeken. A dolgozói összefogás a rendezett környezetért már negyedik alkalommal valósult meg.


A CARAMELL PREMIUM RESORT****superior ismét Magyar Turizmus Minőségi Díjat kapott!

Tizenhét szálloda, köztük a Caramell Premium Resort****superior és hat étterem kapott Minőségi Díjat. Az elismeréseket csütörtökön adták át Budapesten. A díjat három évre ítélik oda, ez idő alatt a nyertesek jogosultak a Magyar Turisztikai Ügynökség védjegyének használatára.


GESZTI FESZTI

Az októberi hosszúhétvégén, illetve az ősziszünetben ismét Bükfürdő lesz a legédesebb hely! Idén ősszel is különleges gesztenyekavalkádra kell számítani a fürdővárosban.


2018.07.27. STRANDOK ÉJSZAKÁJA A CARAMELL PREMIUM RESORTBAN

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére 9. alkalommal kerül meghirdetésre a Strandok/Fürdők Éjszakája 2018. július 27-én pénteken.


SUNDAY SPECIAL

Kedvező lehetőséget kínálunk Önnek a hétvégékre Sunday special ajánlatunkkal, amely teljes wellness feltöltődést biztosít, vasárnapi ottalvással és félpanziós ellátással.


Szállodánk 30% kedvezményt biztosít a vasárnapi éjszaka árából. Min. tartózkodás: 2 éjszaka

Ajánlatunk érvényes: 2018. dec 23-ig.30. MISS ALPOK ADRIA & MEGYE SZÉPE ORSZÁGOS DÖNTŐ A CARAMELL PREMIUM RESORTBAN

Az idei évben 30 éves a Miss Alpe Adria nemzetközi szépségverseny, mely Olaszországból indult 1988-ban és az Alpok Adria Munkaközösség tagországai kapcsolódtak a versenyhez. Magyarország 2001-ben kapcsolódott be a versenybe és 2010-től a Megye Szépe versennyel lett kibővítve. Minden megyének lehetősége volt Megye Szépét választani, aki az országos döntőn a saját megyéje turisztikai látnivalóit és kulturális értékeit mutatta be. A megyei döntők április végéig tartottak.


HASZNÁLJA FEL NÁLUNK LEJÁRÓ SZÉP KÁRTYA EGYENLEGÉT!

Foglalja le bármelyik csomagajánlatunkat a SZEPK12 promóciós kód használatával, fizessen előre SZÉP kártyájával és szállodánk 12% kedvezményt biztosít a csomagajánlat árából!


KRISTÁLY TORONY KALANDTÁBOR 2018.

Szeretnél egy fergeteges kalandot átélni és a Kristály Torony hőse lenni?
Táborozz nálunk, izgalmas kalandparkunkban!

A nyári szünet idején hétfőtől péntekig tartó (nem bentlakásos) napközis táborokat szervezünk 7-13 éves gyerekek részére. Nyári táboraink alkalmával izgalmas, élményteli programokat, maradandó élményeket biztosítunk a gyerekeknek, mindezt képzett szakembereink gondos és szakszerű felügyelete mellett. Minden napra garantáljuk a tartalmas időtöltést, a felhőtlen szórakozást és a változatos programokat.


CARAMELL JÓTÉKONYSÁGI BÁL ADOMÁNYÁNAK ÁTADÁSA

Közel 100 fő vett részt február 3-án a Caramell Premium Resort****superior I. Jótékonysági bálján, melynek karitatív célja a Kőszegi SOS Gyermekfalu támogatása volt.


TDM FOCIKUPÁN BRONZÉRMES LETT A CARAMELL CSAPATA

Február 20-án kilencedszer rendezték meg a TDM foci kupát a büki Sportcsarnokban. Az idei teremtornán összesen 8 csapat vett részt, a játékosok négyes csoportokban, két fordulóban mérték össze futball tudásukat, majd ezt követően került sor az elődöntőkre és a dobogós helyekért folytatott meccsekre.


Vulcano Energia Miss Alpok-Adria Vas Megye Szépe verseny a Caramellben

30 évvel ezelőtt, Olaszországban rendezték az első Alpok-Adria Szépségversenyt, ott került először korona a királynő fejére. Az idén Vas megye szépségeinek is hasonló élményben lehet részük a megyei döntőben, melynek szállodánk a Caramell Premium Resort****superior ad otthont.


CARAMELL BÁL 2018.

A báli szezon közepén, február 3-án tartotta a Caramell Premium Resort****superior I. Jótékonysági bálját, melynek karitatív célja a Kőszegi SOS Gyermekfalu támogatása.


Caramell Image fotózás - Annoni Zita

Ismerjék meg a fotgráfust, aki a Caramell Premium Resort új image képeit készítette!

CARAMELL BÁL 2018.

Elegáns helyszínen rendezi meg első jótékonysági bálját a Caramell Premium Resort****superior. A február 3-i mulatság karitatív célja a Kőszegi SOS Gyermekfalu támogatása. A rangos társasági eseményhez méltó miliőben foglalhatnak majd helyet a vendégek.

A kora este kezdődő zenés rendezvény fővédnöke dr. Hende Csaba, országgyűlési képviselő, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke lesz.


ÉV HOTELE DÖNTŐ JANUÁRBAN!

2017. májusa és decembere között minden hónapban egy-egy magyarországi régió legjobb szállodáját választhatták meg szavazatukkal a játékban részt vevők. Januárban kiderül, hogy melyik szálloda lesz AZ ÉV HOTELE! A nyolc különböző régió és hónap legjobb hotele csap össze AZ ÉV HOTELE címért.

Szavazni itt lehet: https://azevhotele.hu/szavazas


A Caramell Medical Center támogatja az iskolákat az egészségre nevelésben.

A Csepregi Általános Iskola novemberben egészségnevelési témanapot tartott, melynek keretében felhívták a tanulók figyelmét az egészséges élet és a sportolás fontosságára.MEGVAN A NYERTES!

Lezárult a Caramell Premium Resort és a Peridot ásványvíz közös nyereményjátéka.


FELVIRRADT A NAGY NAP

2017. november 19-én Bükfürdőn is felvirradt a nagy nap: a Caramell Premium Resort****superior 8. alkalommal rendezte meg Esküvő kiállítását a leendő párok nagy örömére.


CARAMELL PREMIUM RESORT****superior a hónap hotele

Májusban indult AZ ÉV HOTELE nagy hotel teszt az RTL Klubon. Októberben az észak-dunántúli régióban folytatták a szállodák megismerését, tesztelést. Tesztelőik nyolc szállodába utaztak el, hogy mindent kipróbáljanak és beszámoljanak benyomásaikról, illetve felfedezzék, hogy mivel tölthetik el a vendégek a hétvégét a szállodák környékén.


FOLYTATÓDIK AZ ÉV HOTELE SZAVAZÁS

Az RTL Klub - Az év hotele című műsorában október 1-jén,
mutatták be szállodánkat, a Caramell Premium Resort****superior-t.


CARAMELL ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS 2017.

2017. november 19. (vasárnap) 8. alkalommal kerül megrendezésre Esküvő kiállításunk.

Mindannyian tudjuk, milyen nagy felelősséggel jár a jegyespárok legszebb
napját felejthetetlenné tenni, akik a legjobb szolgáltatókra bízzák a
fontos esemény szervezését. Hogy megkönnyítsük mindenki munkáját, 8.
alkalommal szervezzük meg Bükfürdőn a Caramell Premium
Resort****superior Esküvőkiállítását, a szálloda gyönyörű, 500 fő
befogadóképességű Santal báltermében!


DECEMBERBEN SZÜLETÉSNAPOT ÜNNEPLÜNK

Decemberben ünnepeljük a Caramell Premium Resort****superior 12. születésnapját. Szállodánk a kezdetektől (2005) képes betölteni küldetését, hogy igazán különleges és kiemelkedő színvonalon látja vendégül a szállodába érkező vendégeket. Azt, hogy jó úton haladunk nem csak a vendégeink folyamatos visszajelzései erősítik meg számunkra, hanem a számos szakmai elismerés is.VÉGET ÉRT AZ ÉV HOTELE SZAVAZÁS 1 FORDULÓJA

A régió szállodáit a megszokottak szerint az RTL Klub-on látható AZ ÉV HOTELE című műsorban, a kapcsolódó online cikkekben és a produkció Facebook-oldalán ismerhették meg a nézők. Minden adásban hétköznapi utazók próbálják ki az induló hoteleket és mondják el benyomásaikat, élményeiket. Hotelünket egy születésnapot ünneplő pár értékelte.


XXI. NŐI ÖKÖLVÍVÓ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

A XXI. Caramell Premium Resort női ökölvívó magyar bajnokságnak a Büki sportcsarnok adott otthont.


Caramell és SYNLA B: együtt a sportolók egészségéért

A SYNLAB Hungary Kft.-t választotta partneréül a Caramell Premium Resort****superior, amely idén júliusban nyitotta meg sportdiagnosztikai vizsgálatokat is nyújtó medical centerét.


AZ ÉV HOTELE SZAVAZÁS

Döntse el, melyik Nyugat-Dunántúli régió legjobb hotele és nyerjen! Az RTL Klub - Az év hotele című műsorában október 1-jén, vasárnap 12:30-kor mutatták be a Caramell Premium Resort****superior-t.


MISTER CLASSIC 2017.

A MiSTER CLASSiC™ Oldtimer Szuperkupa® futam idén már a 5-dik alkalommal került megrendezésre Bükfürdőn, szeptember második hétvégéjén. Ennek köszönhetően a főszervező egy kis „varázslatra” készült, ami a verseny mottójában is megmutatkozott: It’s a kind of magic”.


SZÁLLODÁNKBAN FORGATTA PÉNTEK ENIKŐ LEGÚJABB DVD-JÉT

ZONA Kid lesz a neve Péntek Enikő legújabb DVD-jének, melyet kislányával, Kamillával forgatott szállodákban július közepén. Az új DVD- n anyja-lánya edzés videók szerepelnek majd.


FÜRDŐK ÉJSZAKÁJA A CARAMELL PRÉMIUM RESORTBAN
A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére 8. alkalommal kerül meghirdetésre a Strandok/Fürdők Éjszakája 2017. július 28-án pénteken.

NYÁRI TÁBOR SOK ÉLMÉNNYEL
Dübörög a nyáriszünet. A szabadidő aktív és hasznos eltöltésének módját, illetve a közösséghez tartozás, közösségben élés fontosságát a legkönnyebben és legörömtelibb módon a nyári táborokban tanulhatják meg a gyerekek.

SZÁLLODÁNK IS INDUL AZ ÉV HOTELE VERSENYBEN
Májusban indult AZ ÉV HOTELE nagy hotel tesztje az RTL Klubon. A műsor kitalálásakor az volt a cél, hogy ne csak a közönség számára alkossanak érdekeset és izgalmasat, hanem egy olyan produkció szülessen, amelyet a szakma is szeretettel követ – mondta el Serfőző Zsolt, aki úgy véli, nem azon múlik egy szálloda értékelése, hogy hány szauna található benne, vagy milyen a wellness részlege, hanem azon, hogy milyen élményt ad. Ezt az élményt fokozandó olyan párokat és családokat választottak a szállodák tesztelésére, akik valamilyen céllal indulnak útnak.

NYÁRI GYERMEKPROGRAMOK A SZÜNIDŐBEN
A nyári szünet hosszú heteit nem egyszerű tartalmasan kitölteni még akkor sem, ha családi nyaralásról van szó. A nyaralás a szülőknek is élmény, amikor végre pihenhetnek egy kicsit miközben a gyerekek szórakoznak, jól érzik magukat.

FESTMÉNYKIÁLLÍTÁS
Hanyu Zsolt festőművész, „A festmények rejtélye” című kiállítása, 2017. július 1-31-ig tekinthető meg a Caramell Prémium Resortban.

NÁLUNK EDZŐTÁBOROZOTT A VASAS FC CSAPATA
Nálunk töltötte egy hetes nyári edzőtáborát az NB 1-ben szereplő Vasas FC csapata.

SZENTIVÁNÉJ A CARAMELL PRÉMIUM RESORTBAN
Az év legrövidebb éjszakáján a nyári napfordulót ünnepeljük. A régiek hiedelme szerint varázslatos éjszaka ez, amikor szinte bármi megtörténhet. Szent Iván éjjelének elmaradhatatlan kelléke vagy inkább főszereplője a tűz. Szentivánéj hétvégéjén szállodánk különleges programokkal szórakoztatja vendégeit.

KRISTÁLY TORONY NAPKÖZIS KALANDTÁBOR 2017.
Szállodánk és Kristály Torony kalandparkunk a nyári szünet idején, hétfőtől péntekig tartó (nem bentlakásos) napközis táborokat szervez 7-13 éves gyerekek részére. Nyári táboraink alkalmával izgalmas, élményteli programokat, maradandó élményeket biztosítunk a gyerekeknek, mindezt képzett szakembereink gondos és szakszerű felügyelete mellett.

OSZTRÁK ÚJSÁGÍRÓK BÜKFÜRDŐN
Április 21-23. között bécsi és grazi újságírók látogatottak Bükfürdőre. A leginkább írott sajtó képviselőiből álló csoport informatív, kényeztető program keretében ismerkedett Bük, Bükfürdő kínálatával.

CARAMELL PREMIUM RESORT - EGY UGRÁSRA ÖNTŐL!

CSATLAKOZZ A BÜKFÜRDŐI CARAMELL PREMIUM RESORT**** LENDÜLETES CSAPATÁHOZ!
Szereted a szakmád és megújulnál? NYISS VELÜNK!
Csatlakozz a bükfürdői CARAMELL PREMIUM RESORT**** lendületes csapatához!
NYITÁS: 2016. november 18.

HAMAROSAN: CARAMELL PREMIUM RESORT
2016. november 18-án kerül átadásra szállodánk nagyszabású turisztikai beruházása Caramell Premium Resort néven.

ÖSSZEFOGLALÓ
Összefoglaló a „Turisztikai attrakció fejlesztése a Caramell Hotelben” c. projektről

CARAMELL PREMIUM RESORT**** SUPERIOR
A bükfürdői Hotel Caramell 2012-ben az ország egyik legnagyobb turisztikai beruházásába kezdett az Új Széchenyi Terv keretein belül, az Európai Unió támogatásával.

KERESSÜK KIS GOURANGÁT!
Macskamentő akciót hirdet a bükfürdői Hotel Caramell. A szálloda kivételes jellemű, népszerű kabalacicája, Gouranga tavasszal titokzatos körülmények között eltűnt. Az akció keretében a Hotel Caramell állatotthonok és állatmentő alapítványok jelentkezését várja. Olyan gazdátlan cica „személyében” keresik Gouranga utódját, aki a vendégek és a dolgozók szeretetét és gondoskodását élvezheti gyönyörű, macskabarát környezetben. Az az állatotthon, ahonnan a kiválasztott cica származik, nagyértékű, minőségi állateledel csomagot kap a szállodától. Novemberben a Hotel Caramell kibővül és újjászületik, a Caramell Premium Resort****superior hatalmas területen, számos vadonatúj szolgáltatással várja régi-új vendégeit. A fontos értékeket megőrzik, így kiállnak a felelős állattartás mellett is.

SZÉP-KÁRTYA TULAJDONOSOK FIGYELEM!
Fizessen 2016. május 31-ig SZÉP kártyájával, mert minden nálunk elköltött Forint most 10%-kal többet ér.
Nincs ideje elutazni májusban? Megtakarítását ajándékutalvány vásárlásra is felhasználhatja!

2016. MÁJUS 29. – KRISTÁLY TORONY GYEREKNAP – LÓGJ VELÜNK!
Gyere és kalandozz velünk a vidámság és gondtalan szórakozás napján!
Egész nap izgalmas programokkal várjuk családokat, gyermekeket! :)

NON-REFUNDABLE AKCIÓ!
FOGLALJON MOST! A gyors döntés azonnali KEDVEZMÉNYT jelent Önnek!
100%-os vissza nem térítendő előrefizetés esetén 10% árengedményt biztosítunk a kijelölt csomagárakból.KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu