Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Hírek

Caramell és SYNLA B: együtt a sportolók egészségéért
A SYNLAB Hungary Kft.-t választotta partneréül a Caramell Premium Resort****superior, amely idén júliusban nyitotta meg sportdiagnosztikai vizsgálatokat is nyújtó medical centerét.A büki szálloda Caramell Medical Centerében 110 négyzetméteren, négy rendelőben 13 orvosi szakterület képviselői várják a pácienseket. A szolgáltatásokon belül külön fókuszt kapott a sportkardiológia, a sportrehabilitáció, valamint az ezekhez kapcsolódó sportdiagnosztikai laborvizsgálatok, ugyanis a kiváló adottságokkal rendelkező szálloda nagyon jó kapcsolatokat ápol több kiemelkedő sportági szövetséggel.

Milyen sportmedical szolgáltatásokat nyújt a Caramell Medical Center, kérdeztük Galyasi Edina medical managert?

G. E.: A sportolók életében nagyon fontosnak tartjuk az időfaktort, legyen szó akár könnyebb, akár súlyosabb sérülésből történő felgyógyulásról. Ehhez tudunk több szakorvos által biztosított konzíliumi hátteret biztosítani a szükséges ultrahang-, kardiológiai, valamint labordiagnosztikai eszközökkel, vizsgálatokkal, utánkövetéssel, kontrollal, a nélkülözhetetlen fizikoterápiás gyógyászattal, valamint, nem elhanyagolhatóan, a büki gyógyvíz közelségével. Mindezt egy helyen, elegáns szállodai környezetben, magas szakmai színvonalon történő kiszolgálással.

Hogyan találkozott össze a prémium hotel és az egészségügyi–diagnosztikai szolgáltató, a SYNLAB Hungary Kft.?

G. E.: Az innovatív egészségmedicina nem nélkülözheti a diagnosztikából a vér és a bakteriológiai vizsgálatokat, köztük a különböző megbetegedési hajlamok szűrését. Egy célirányos vérelemzést követően számos betegség megelőzhető a helyes diagnózis időben történő felállításával és megalapozott terápiás irányvonalak kijelölésével. Ez igaz mind a sztenderd prevenciós programunk, mind pedig a sportrehabilitációs irányvonal esetében.


A SYNLAB Hungary Kft. az egészségügyi piacvezető magán laborszolgáltatója, számunkra pedig fontos, hogy prémium minőséget képviselő szállodánk laborhátterét olyan cég biztosítsa, amely képes megfelelni a legmagasabb elvárásoknak. A SYNLAB szakmai megfelelősége nem volt kérdés, hiszen évente 45 millió vizsgálatot végeznek, szolgáltatáspalettájukon minden általunk igényelt, normál és sportdiagnosztikai szűrővizsgálat megtalálható. A választás során fontos szempont volt még a gyorsaság mind a logisztika, mind pedig a leletközlés kapcsán. Miután megismertük egymás tevékenységét, úgy döntöttünk, hogy közösen kívánunk az egészségturizmusban részt venni, oly módon, hogy komplex professzionális tudásunkat és a SYNLAB diagnosztikai tapasztalatait felhasználva hangsúlyt fektetünk a prevencióra, pácienseink egészségének megőrzésére. Emellett kiemelten fókuszálunk a sportrehabilitáció szakterületére, és a hozzánk forduló sportolókat hozzásegítjük ahhoz, hogy minél korábban felépüljenek sportsérülésükből, és visszakapják versenyformájukat.


KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu