Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Hírek

ÉV HOTELE DÖNTŐ JANUÁRBAN!
2017. májusa és decembere között minden hónapban egy-egy magyarországi régió legjobb szállodáját választhatták meg szavazatukkal a játékban részt vevők. Januárban kiderül, hogy melyik szálloda lesz AZ ÉV HOTELE! A nyolc különböző régió és hónap legjobb hotele csap össze AZ ÉV HOTELE címért.

Szavazni itt lehet: https://azevhotele.hu/szavazasAZ ÉV HOTELE megválasztására 2018. január 7-21. között kerül majd sor. Az RTL Klub-on január 7-én újra bemutatják az első négy régió, majd 14-én a második négy régió nyertesét. Szavazni ebben a két hétben lehet majd egyetlen szavazattal továbbra is a műsor Facebook oldalán, arra a hotelre, amelyik a leginkább szimpatikus. Mindenkinek egy szavazata lesz, az eddigi szavazatokat lenullázzák és amelyik szálloda a legtöbb voksot kapja a két hét alatt, az lesz AZ ÉV HOTELE. Érdemes lesz ismét voksolni, hiszen a főnyeremény egy egyhetes pihenés lesz AZ ÉV HOTELE címet elnyert szállodában, amit a szavazók között fognak kisorsolni.
A következő hotelek voltak 2017-ben az egyes régiók legjobbjai, azaz ezek a szállodák indulhatnak majd

AZ ÉV HOTELE címért:
1.    Kis-Balaton és környéke: Kolping Hotel****Spa & Family Resort, Alsópáhok
2.    Hajdúszoboszló, Debrecen és környéke: Hotel Délibáb****, Hajdúszoboszló
3.    Balaton: Wellness Hotel Katalin****superior, Gyenesdiás
4.    Budapest környéke: Thermal Hotel Visegrád****superior, Visegrád
5.    Dél-Dunántúl: Hotel Castello****, Siklós
6.    Észak Dunántúl: Caramell Premim Resort****superior, Bükfürdő
7.    Északkelet-Magyarország: Varázslatos Bambara Hotel****, Felsőtárkány
8.    Alföld: Elixír Medical Wellness Hotel***superior, Mórahalom

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE! https://azevhotele.hu/szavazas
AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

Szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki már ránk adta le voksát. A januári döntőben is számítunk a szavazataikra, hogy szállodánk lehessen AZ ÉV HOTELE.

KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu