Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Hírek

Caramell Image fotózás - Annoni Zita
Ismerjék meg a fotgráfust, aki a Caramell Premium Resort új image képeit készítette!
Mióta fotózol?

Hivatalosan fotográfusnak csak a diploma megszerzése óta a nevezem magam. Lassan 5 éve diplomáztam le, de természetesen már előtte és a főiskola alatt is dolgoztam, igaz akkor még hobbinak tekintettem. Ma már a hivatásom!

Hogyan jellemeznéd a fotózási stílusodat?

Nagyon letisztult minden giccstől és erőltetett dolgoktól mentes! Én az őszinte képeket szeretem.

Hogy érzed, mi az erősséged, amit jól tudsz használni a fotózásban?

Sokáig modellkedtem és a tapasztalat, amit ott szereztem nagy segítség, ha olyan embereket kell fotóznom, akik még korábban nem álltak kamera előtt. Illetve szeretem humorral is oldani a feszültséget. Gyerekek fotózásánál pedig belőlem áradó nyugalom segít.

Milyen típusú kamerákkal dolgozol?

Szerintem egy fotós életében nagyon fontos hogy milyen gépet vesz először a kezébe és mivel kezd el alkotni. Én egy Canon géppel kezdtem és a mai napig ezzel dolgozom - nehezen adom ki a kezemből. De analóg gépet is használok nagy ritkán. Sajnos kevés idő marad ma már saját képeket készíteni. Nincs idő alaposan megtervezni és megszervezni majd szépen lefotózni. Egész évben nagy pörgés van de főleg a karácsonyi időszak a kedvencem. Ilyenkor szerencsére nagyon sokan keresnek meg!

Rengeteget fényképezel, miért éppen ezt a hivatást választottad?

Mindig kreatív ember voltam és már gyerekkoromban előfordult, hogy az én rajzomat tették ki a többieknek mintának rajzórán. Sokáig azt hittem, hogy ha majd nagy leszek, meséket fogok rajzolni. 12 évesen emiatt írtam is az egyik iskolának, akik nagyon jó fejek voltak és válaszoltak is nekem hogy ha felnövök várnak sok szeretettel! A fotózást azért szeretem, mert nagy kreativitást igényel.

A magyar fotózás helyzetéről mi a véleményed?

Vannak óriási kedvenceim. Többük kamerája előtt is állhattam már korábban moellként. De sajnos azt veszem észre, hogy ma már mindenki fotós, akinek van pénze fényképezőgépet venni. Ez is egy szakma! Ezt is meg kell tanulni! Nagyon fontos munkánk van hiszen a mi fotóinkat teszik el az emberek emlékbe és nem mindegy, hogy milyen emléket őriznek majd meg az adott pillanatról.

Elmesélnéd egy emlékezetes fotósélményed a Caramell magazin olvasóinak?

Nem igazán tudok egyet kiemelni. Szórakoztató események elég sűrűn vannak, de dolgoztam már olyan ismert emberrel, akivel nagy megtiszteltetés volt találkoznom és emiatt annyira izgultam, hogy előző nap nem is tudtam aludni. Talán ha a legemlékezetesebbet kéne megneveznem, akkor azt mondanám, amikor egy szülőszobán, egy kisbaba születésénél lehettem jelen. Életem egyik legszebb pillanat volt.

Mit tartasz szakmai sikernek?

Én a munkáim minőségében mérem a sikereket. Nekem minden kampány óriási megtiszteltetés, ha óriásplakátokon látom vissza a munkáim vagy különböző kiadványokban. A Caramell Premium Resort fotózása egy újabb lépcsőfok volt az életemben amire nagyon büszke vagyok.

Hogy érezted magad a Caramell több napos fotózása során?

Nagy feladatot kaptunk ezzel a fotózással, ami óriási odafigyelést és szervezést igényelt. Több modell, gyerekek és még egy kutyus is nehezítette a feladatot. Rengeteg smink, haj és ruha variáció volt és a modellek szerepei is mindig változtak. Reggel 8:00-tól hajnali 2:00-ig csináltuk a képeket, de nagyon szerettük. Én a végére kicsit le is betegedtem, de a végeredményt látva azt mondom, hogy megérte. Egyedi és nagyon szép anyag született!

KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu