Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Hírek

30. MISS ALPOK ADRIA & MEGYE SZÉPE ORSZÁGOS DÖNTŐ A CARAMELL PREMIUM RESORTBAN
Az idei évben 30 éves a Miss Alpe Adria nemzetközi szépségverseny, mely Olaszországból indult 1988-ban és az Alpok Adria Munkaközösség tagországai kapcsolódtak a versenyhez. Magyarország 2001-ben kapcsolódott be a versenybe és 2010-től a Megye Szépe versennyel lett kibővítve. Minden megyének lehetősége volt Megye Szépét választani, aki az országos döntőn a saját megyéje turisztikai látnivalóit és kulturális értékeit mutatta be. A megyei döntők április végéig tartottak.A magyarországi döntő 2018. május 12-én, szállodánkban került megrendezésre, Bükfürdőn a Caramell Premium Resortban****superior.
A döntőben 15 versenyző vett részt, akik az ország különböző megyéiből érkeznek. A lányok felkészülése is itt zajlott. Az első 3 helyezett jutott tovább a nemzetközi versenyre. A lányok Hudák Mariann mesterremek és príma díjas viseletkészítő díszmagyar ruháiban léptek a színpadra. Az országos döntő házigazdája: Buch Tibor volt, akit a műsorvezetésen kívül fellépőként is hallhattunk.

Fellépett még a büki néptánccsoport élő zenével, (a Dr. Pesovár Ernő Alapfokú Művészeti Iskola Tücsök csoportjának táncosai.)

Miss Alpok Adria & Megye Szépe 2018 királynője: Domján Dóra lett
2. helyezett: Mészáros Petra
3. helyezett: Németh Zsófia


Vulcano Energia Szépe : Sudár Liliána
Nyugat.hu Szépe : Simon Virág

A rendezvény célja a megyék bemutatása, értékeinek kiemelése volt, ezek közvetítése az emberek felé. Mivel a versenyt minden megyében illetve Budapesten rendezték, ezért a döntőn az ország minden régiója képviselte magát. Így minden megye egyformán esélyes, volt hogy az ő lánya nyerje az országos döntőt, és képviselje Magyarországot a nemzetközi versenyen. A megyei döntők alkalmával a lányok saját régiójukat népszerűsítették, bemutatták a megye turisztikai látnivalóit és kulturális értékeit.

Az Alpok-Adria Közösség országaiból – Olaszországból, Németországból, Szlovéniából, Horvátországból, Ausztriából, Magyarországról, Svájcból, valamint Szlovákiából is – érkeztek résztvevők a több évtizedes hagyományokkal bíró megmérettetésre.


KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu