Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Hírek

EZÜSTÉRMES LETT A CARAMELL CSAPATA A TDM FOCIKUPÁN
Február 19-én tizedszer rendezték meg a helyi turisztikai menedzsment által szervezett foci kupát a Büki Sportcsarnokban. Az idei teremtornán nyolc csapat vett részt. A játékosok négyes csoportokban, két fordulóban mérték össze futballtudásukat, majd ezt követően került sor az elődöntőkre és a dobogós helyekért folytatott meccsekre. 18 mérkőzésen 76 gól született.  Idén megismétlődött a tavalyi döntő, azaz a trófeát - immár nyolcadszor - a Büki Öregfiúk nyerték, az összeszokott csapat évek óta legyőzhetetlen (igaz, a csoportmérkőzéseken a TDM csapata diadalmaskodott felettük). Az idei ezüstérmes szállodánk, a Caramell Premium Resort csapata lett, a harmadik helyezést pedig a Büki Gyógyfürdő csapata szerezte meg.A díjkiosztó-energiapótló vacsorán az érmes helyezések mellett oklevéllel díjazták a legjobb kapust, a torna gólkirályát, valamint a legjobb mezőnyjátékost. Az egyéni teljesítményeken kívül a Fair Play díj is gazdára talált, továbbá ösztönzésként a legkevesebb pontot szerzett csapatot is oklevéllel és pezsgővel jutalmazták. A Legsármosabb focistára idén is a lelátón helyet foglaló szurkoló hölgyek szavazhattak.


Tavaly egy új kategóriát is bevezettek a szervezők, a szurkoló hölgyek szavazhattak a legsármosabb focistára, melyet idén is a Caramell Premium Resort sármos kollégája, Trittremmel István nyert el.


Eredmények:
3. helyért: Greenfield - Büki Gyógyfürdő 1:2
Döntő: Büki Öregfiúk - Caramell Premium Resort 3:0


Díjazottak:
Legjobb mezőnyjátékos: Sándor Tamás, Büki Öregfiúk
Legjobb kapus: Németh Zoltán, Büki Gyógyfürdő
Gólkirály: Horváth Norbert, Caramell Premium Resort
Legsármosabb focista: Trittremmel István, Caramell Premium Resort
Futottak még kategória: Danubius A
Fair play díj: Hunguest Hotel Répce Gold (hölgy is játszott a csapatban)


Végeredmény:
1. Büki Öregfiúk
2. Caramell Premium Resort
3. Büki Gyógyfürdő
4. Greenfield
5. TDM
6. Hunguest Hotel Répce Gold
7. Danubius B
8. Danubius A


Gratulálunk a csapatoknak!

KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu