Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Hírek

ALPOK- ADRIA MEGYE SZÉPE - NEMZETI VERSENY A CARAMELLBEN
Megye Szépe - nemzeti verseny a Caramell Premium Resortban!
- Miss Alpe Adria International® - a közép-európai szépség szimbóluma.Az idei évben 31 éves a Miss Alpe Adria nemzetközi szépségverseny, mely Olaszországból indult 1988-ban és az Alpok Adria Munkaközösség tagországai kapcsolódtak hozzá. Magyarország 2001-ben kapcsolódott be a versenybe. 2010-től az Alpok Adria hírnevét kiaknázva, a rendezvényt összekapcsolták a Megye Szépe versennyel. Így egy nemzeti versenyt hoztak létre, melyben minden megye részt tud venni és képviselni tudja magát az országos megmérettetésen.


A Vas Megye Szépe 2019. döntő március 09-én kerül megrendezésre szállodánk báltermében. A verseny fővédnöki tisztjére a megyei önkormányzat alelnökét, Marton Ferencet kérték fel. Díszvendégként meghívást kap Bük város polgármestere Dr. Németh Sándor, illetve Sárvár és Szombathely polgármestere is.


A rendezvény célja a megyék bemutatása, értékeinek kiemelése, ezek közvetítése az emberek felé. Mivel a versenyt minden megyében, illetve Budapesten rendezik, ezért a döntőn az ország minden régiója képviseli magát. Így minden megye egyformán esélyes, hogy az ő lánya nyerje az országos döntőt, és képviselje Magyarországot a nemzetközi versenyen. A megyei döntők alkalmával egy kivonulás a megyéknek szól, a versenyzők saját régiójukat népszerűsítik, bemutatják a megye turisztikai látnivalóit és kulturális értékeit. A megyei döntőkön a szervezők lehetőséget adnak a megyében élő fiatal tehetségeknek is a szereplésre. Az elismert művészek mellett helyi tehetségek lépnek színpadra, tánccsoportok, énekesek, zenekarok – maradandó élményt nyújtva a nézőknek. Így nem csupán egy szépségversenyt láthatnak a nézők, hanem egy kulturális rendezvényt is, mely kellemes szórakozást biztosít mindenki számára.


A márciusi döntőben a versenyzők Karik Anna ruháiban lépnek majd színpadra. Karik Anna, az „Év fiatal divattervezője” díjat nyerte el a MARIE CLAIRE Fashion Day 2018-as gálán.


A vas megyei döntő házigazdája (moderátora) Hegyi Balázs lesz, a résztvevőket pedig Mészáros Árpád Zsolt fogja szórakoztatni színvonalas műsorával. Az esten fellépnek még Szombathelyi Westside TSE tánccsoport táncosai. Az Alpok Autó Kft a Vas Megye Szépe névadó szponzora, a Volvo.


KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu