Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Hírek

ARANYÉRMES LETT A CARAMELL FUTBALLCSAPATA A XI. TDM FOCIKUPÁN
Immáron 11. alkalommal került megrendezésre a helyi turisztikai menedzsment által szervezett foci kupa a Büki Sportcsarnokban február 18-án. Az idei teremtornán nyolc csapat vett részt a tavalyihoz hasonlóan. A nevezett csapatok négyes csoportokban, több fordulóban mérték össze futballtudásukat, majd ezt követően került sor az elődöntőkre és a dobogós helyekért folytatott meccsekre. Idén máshogy alakult a végjáték, ugyanis trónfosztás történt.  Megismétlődött a tavalyi döntő, melyben a Caramell Premium Resort****superior csapata diadalmaskodott a vándorkupát a 8 éve magáénak tudó Büki Öregfiúk felett 2:1-es gólarányban, ezzel revansot véve a korábbi vereségért. Úgy tűnik az évek óta összeszokott és legyőzhetetlen csapat méltó ellenfélre lelt a szálloda dolgozóinak színében. Az idei ezüstérmes így a Büki Öregfiúk lettek, a harmadik helyezést pedig a Danubius Hotel csapata szerezte meg. 


A díjkiosztó-energiapótló vacsorán az érmes helyezések mellett oklevéllel díjazták a legjobb kapust, a torna gólkirályát, valamint a legjobb mezőnyjátékost. Az egyéni teljesítményeken kívül a Fair Play díj is gazdára talált, továbbá ösztönzésként a legkevesebb pontot szerzett csapatot is oklevéllel és pezsgővel jutalmazták. A legsármosabb focistára idén is a lelátón helyet foglaló szurkoló hölgyek szavazhattak. 

 

Díjazottak: 
Legjobb mezőnyjátékos: Takács Soma, Caramell Premium Resort****superior
Legjobb kapus: Györe Roland, TDM
Gólkirály: Földvárszki Dávid, Caramell Premium Resort****superior
Legsármosabb focista: Kovács Márton, Danubius Hotel 
Futottak még kategória: Hunguest Hotel Répce Gold
Fair play díj: TDM

 

Végeredmény:
1. Caramell Premium Resort****superior

2. Büki Öregfiúk

3. Danubius Hotel

4. Mátyás Söröző

5. TDM

6. Greenfield Hotel Golf & Spa

7. Büki Gyógyfürdő

8. Hunguest Hotel Répce Gold


Gratulálunk a csapatoknak!

KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu