Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Hírek

Rendhagyó nőnapi előadás Andor Eszterrel
Vincze-Andor Eszter tanító, gyógypedagógus, professzionális kineziológus, családterapeuta, coach, nem utolsó sorban feleség és büszke édesanya, aki a mindennapi munkáján, előadásain és tréningjein túl életpéldájával is segít másokat.

Jogásznak készült, viszont a pedagógiai pálya ragadta meg, mely elsősorban családi hátterének volt köszönhető. 10 éven keresztül tanított iskolában, emellett gyógypedagógusként is tevékenykedett. Szinte állandóan tanult és folyamatosan képezte magát, majd elkezdett kineziológiát tanulni. Négy diplomát szerzett, megjárta az Egyesült Államokat és számos önismereti tréningen, valamint spirituális tanfolyamon, elvonuláson vett részt.


2012-ben változott meg teljesen az élete egy súlyos autóbaleset következtében. Több életmentő műtétre is szüksége volt. Újra tanult mindent, rekordidő alatt lábra állt és elhagyta a kórházat.  Orvosi csodának tartották. Viszont Eszter tudta, hogy ez annál sokkal több.


Ma már újabbnál újabb technikákat sajátít el, rendelőjében segít másoknak, hogy túllépjenek kríziseiken, számos riportműsor meghívott vendége volt. Budapesten alapító tagja a Traumaambulancia egyesületnek, oktatási koordinátora és tagja a szombathelyi BNI Nyugati szél nevű üzleti csoportnak, amely a világot behálózó networking hálózat, valamint számos cégnél folytatja coach tevékenységét.


Andor Eszterrel a nőnapi hétvégénken találkozhatnak szállodánkban, egy rendhagyó előadás keretén belül.  

Az előadás témája: A női lét értékessége, avagy hogyan legyünk önmagunk

- Miképp egyeztehető össze az anyaság és a karrier?

- Valóban létezik egyensúly a női szerepek között?

- Hogyan őrizd meg önmagad a mindennapokban?


Időpont: 2020. március 7. 17:00

Az előadás ára: 2.000 Ft/fő (szállóvendégeink részére az előadás díjtalan)


Külsős vendégeink, amennyiben asztalt foglalnak a szombati Cardamom a'la carte vacsorára az előadást díjtalanul megtekinthetik.


Jegyek elővételben kaphatóak! 


Caramell Premium Resort****superior

H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.

Tel.: +36 94 558 030

E-mail: info@caramell.hu


KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu