Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Hírek

Igazgatói köszöntő – Ünnepi jókívánságok
Ünnepek előtt állunk. Csupán napokkal karácsony szent ünnepe és az újév köszöntése előtt. Egy változatos, izgalmakkal teli esztendőt tudhatunk magunk mögött. Az idei év megtanított minket arra, hogy mennyire fontos az egymásra való odafigyelés, a törődés és nem utolsó sorban a gondoskodás.Szállodánk idén ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját, mely egy igazán különleges pillanat számunkra. Tizenöt évvel ezelőtt a minőségi szolgáltatás mellett tettük le voksunkat, amit a mai napig legfontosabb célunknak tekintünk.

A jeles évforduló alkalmával egy igazán exkluzív születésnapi nyereményjátékkal kedveskedtünk Vendégeinknek. A Caramell 15 nyereményjáték keretein belül - egészen júliustól decemberig – 6 db, 200.000 Ft értékű Caramell értékutalványt sorsoltunk ki direkt foglalással érkező szállóvendégeink között. Azonban ezzel még nem ért véget a nyereményjáték, ugyanis december 12-én kisorsolásra került három fődíjunk is, melyek között a szerencsés nyertes hazavihetett 1.000.000 Ft pénznyereményt. A jövő évben még nagyobb volumenű meglepetésekkel készülünk, hogy minél felejthetetlenebbé tudjuk tenni a következő esztendőt is.

Ahhoz, hogy Vendégeink elégedettségét elnyerjük, szállodánk valamennyi egységének a lehető legjobban kell végeznie a feladatát. Nincsenek kiemelkedően vagy kevésbé fontos területek, hiszen a legapróbb részleteknek is illeszkedniük kell egymáshoz, mivel így tudunk minőségi és egyedülálló szolgáltatást nyújtani a hozzánk érkezőknek. Az utóbbi hónapokban is a folyamatos fejlődés és megújulás kapott elsődleges szerepet. 2020-ban szállodánk megszerezte a „Zöld Szálloda” pályázat ezüst fokozatát, melyet két évre nyertünk el. Mindennapi működésünket jó ideje a fenntarthatóság jegyében végezzük, és ezen elv alapján folytatjuk ezt a jövőben is.

A folyamatos fejlődés mentén tovább haladva, a spa- és wellness igények maximális kiszolgálásának érdekében egy regionális jelentőséggel bíró, komplex szolgáltatást nyújtó wellness átalakítás valósul meg szállodánkban. Vendégeinknek a jövőben el sem kell hagyniuk a szállodát, hogy élvezhessék a bükfürdői termálvíz jótékony hatását, ugyanis 2021-re megújuló Silent Zone wellness részlegünk várja Önöket termálvizes medencével, gyógykezelésekkel és egészségmegőrző szolgáltatásokkal.

Az év egyes időszakában az utazásé, máskor pedig a pihenésé volt a főszerep. Az utolsó hónapokban most egy kicsit ismét megpihenünk, így az idei ünnepi időszakot nem tudjuk közösen tölteni a Caramellben. A legfontosabb most az, hogy vigyázzunk egymásra és otthonunk biztonságában ünnepeljünk!

Jómagam és a Caramell Premium Resort szálloda minden munkatársának nevében kívánok Önöknek békés, áldott karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog Új évet!

Az alábbi idézettel kívánom, hogy sok lehetőséggel, tele optimizmussal és tervekkel vágjunk neki mindnyájan 2021-es esztendőnek, mely remek lehetőségeket tartogat mindannyiunk számára.

Kinyitjuk a könyvet. A lapok üresek. Magunk írjuk a szavakat. A könyv címe "Lehetőség" és az első fejezete "Újév".”  - Edith Lovejoy Pierce -

Csere András
Szállodaigazgató
Caramell Premium Resort****superior

KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu