Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Hírek

Irány a termál! - Teljesen újjászületik Silent Zone wellness részlegünk!
Nyugat-Magyarország egyik közkedvelt turisztikai célpontja a Vas megyében található Bükfürdő városa, amely méltán híres gyógyító erejű és egyedülálló összetételű termál vízéről. 2021-től a Caramell Premium Resort szállóvendégei minden nap élvezhetik a víz áldásos hatását, mindezt úgy, hogy el sem kell hagyniuk a resort területét.Az elmúlt időszak a folyamatos fejlődés jegyében telt, amely jelenleg is dinamikus ütemben zajlik. Megújuló Silent Zone wellness részlegünk teljesen új köntösbe burkolódzva és termálvizes medencével várja vissza a látogatókat, amikor újfent az utazásé lesz a főszerep. A nagyszabású fejlesztés részeként egy regionális jelentőséggel bíró, komplex szolgáltatást nyújtó wellness átalakítás valósul meg.

60 m2-es vízfelület és a feng shui elvei alapján kialakított egyedi belső terekben gyönyörködhetnek a vendégeink, miközben a medence közvetlen közelében megvalósított pihenőtér garantálja a csendes ellazulást és az exkluzív környezet nyújtotta kényeztetését. A belsőépítészeti rekonstrukció mellett a kiszolgáló rendszerek - épületgépészet, vízgépészet, épületvillamosság - is megújul. Bevezetésre kerül a Bükfürdőn évezredek óta a mélyben megbúvó, immáron a resort területén közel 1 kilométer mélységből, 46,5 Celsius fokosan, saját kútból felszínre törő, kincset érő termálvíz.

A folyamatos fejlesztés és kidolgozás alatt lévő gyógyászati és egészségmegőrző szolgáltatásaink, illetve prevenciós kezeléseink szintén a termálvíz és a hozzá köthető áldásos hatásokon alapulnak majd.

Az elkövetkezendő időszakban újabb információkat tudhatnak meg a beruházás menetéről, a wellness részleg enteriőrjének kialakításáról, valamint a saját kútforrásból származó termálvízről, melyet weboldalunkon és közösségi oldalunkon is egyaránt követhetnek.

Célunk az, hogy a termálvizes medencénkkel, gyógyászati kezeléseinkkel, továbbá exkluzív pihenőinkkel tovább emeljük szállodánk színvonalát és támogassuk az egészségturizmus aktív fejlődését.


Reméljük, hogy mihamarabb újra együtt élhetjük át a Caramell élményeket.


Wellness részlegünk Önökért szépül, Önökért dolgozunk!

Caramell Premium Resort csapata

KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu