Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Hírek

HAMAROSAN: CARAMELL PREMIUM RESORT


2016. november 18-án kerül átadásra szállodánk nagyszabású turisztikai beruházása Caramell Premium Resort néven.

A beruházás az Európai Unió támogatásával az ÚJ SZÉCHÉNYI TERV "Egészségügyi Turisztikai Szolgáltatások Fejesztése a Hotel Caramellben" megnevezésű projekt keretében valósul meg.( NYDOP-2.1.1/H-12-2012-0010). Jelenlegi épületünk 3 épületszárnnyal, közel 2000 m2-es szabadtéri- és beltéri wellness részleggel, valamint 500 fős rendezvény- és konferenciakapacitással bővül. Ezt követően ****superior minőséggel, Caramell Premium Resort néven várjuk vendégeinket.

A fentieken túl 62 nagyméretű családi szobával és lakosztályokkal, egészség központtal, különleges ayurvedikus- és VIP kezelőkkel, meditációs japán kerttel és 100 fős, tematikus á’la carte étteremmel gazdagodik a Feng Shui jegyében épült, Hotel Caramell.
A közel három hektáron elterülő, „Caramell Premium Resort” néven újjászülető szállodánk megőrzi, sőt a korábbiaknál is hangsúlyosabban jeleníti meg a már megszokott távol-keleti (elsősorban thai és indonéz) stílusjegyeket egyedi hangulatával, belsőépítészeti megoldásaival. Mindez a modern formavilággal ötvözve finom eleganciát és harmóniát sugároz a közösségi terekben, illetve a létesítmény együttes 142 szobájában, amelyekben egyidejűen 340 vendég szállhat majd meg.

  • Az egészségturizmust szolgáló létesítmények köre 2000 m2-es bel- és kültéri wellness-világgal gyarapodik. A gyógy-, élmény- és szépészeti kezelések száma eléri majd a 150-et, és az új Egészségközpontban – a fogászati klinika szolgáltatásai mellett – a népszerű Dévény-módszerrel is megismerkedhetnek a vendégek.
  • A Caramell eddigi konferencia kapacitása a 400-500 fős, többfunkciójú konferencia- és rendezvényközponttal megduplázódik, így akár önálló kiállítási helyszínként is működhet Nyugat-Magyarország konferencia- és rendezvény turizmusában.
  • A bővítés a gyermekes családok szerteágazó igényeit is maximálisan szem előtt tartja. Családbarát szobák, gyermekszolgáltatások egész sora várja majd az apróságokkal érkezőket, akik a Resort családbarát részében kapnak majd helyet; pihenésüket az országban egyedülállónak számító kalandpark, kül- és beltéri játszóterek, belső gyermek medencék, gyermekfoglalkozások teszik még emlékezetesebbé.
  • A sportot és aktív pihenést preferáló vendégek a Kristály Torony mellett számos sport- és fitness lehetőséget fedezhetnek fel a Resortban.

A tervezők érdeme, hogy a Resort nagy alapterülete és az egyes célcsoportok ésszerű elhelyezése révén a vendégek egymás zavarása nélkül, harmonikusan pihenhetnek, dolgozhatnak, szórakozhatnak. 10 éves jubileumunkat ünnepelve, leghűségesebb vendégeinket speciális törzsvendég programmal, a cégeket, intézményeket speciális corporate programmal honoráljuk.

A Hotel Caramell korábbi profilja - saját kalandparkkal (Kristály Torony), saját cukrászüzemmel és rendezvényházzal (Villa Rosato), valamint a Bükfürdői Gyógy-és Élményfürdő területén található étteremmel (Bistro Verde) - kiegészülve a Caramell Resort prémium minőségű szolgáltatási körével, az egész országban egyedülálló komplex szolgáltatóvá avanzsálja a helyet, ahová a vendégek ténylegesen újjászületni érkeznek.
Legyen szó pár nap pihenésről, családi nyaralásról, üzleti konferenciáról vagy tréningről, a Caramell Premium Resortban mindent megtalálhat a vendég, anélkül, hogy kilépne a szállodából.

A sok változásban változatlan ígéretünk:
Pihenni bárhol tud. Nálunk újjászületik.KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu