Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Hírek

Irány a termál – Exkluzív enteriőr, egyedi kialakítás
A Caramell Premium Resort nagy alapterületének és megfelelően kialakított vendégtereinek köszönhetően a vendégek egymás zavarása nélkül, harmonikusan pihenhetnek, dolgozhatnak, szórakozhatnak. A bükfürdői termálvíz bevezetésével teljesen megújul a Silent Zone wellness részleg, mely az újjászületés ideje alatt is a holisztikus stílusjegy vonalait követi.Az enteriőr kialakításánál, a közel három hektáron elterülő szálloda megőrzi, sőt a korábbiaknál is hangsúlyosabban jeleníti meg a már megszokott távol-keleti - elsősorban thai és indonéz - stílusjegyeket egyedi hangulatával, belsőépítészeti megoldásaival. Mindez a modern formavilággal ötvözve finom eleganciát és harmóniát sugároz a wellness részlegben.

Modernizált tradíció

A tervezéskor Leposa Lilla, belsőépítész, az elemek és formák arányának kialakításával elérte, hogy a megújult vizes részlegben kellemes, megnyugtató térbe érkezzen a vendég. „A korábban kivitelezett beruházásokhoz igazodva, figyeltünk a minőségi ugrásra, mely során az alapkoncepció került modernizálásra., valamint a belső terek világa a könnyedség és az elegancia jegyében került kialakításra.” – emelte ki Leposa Lilla. A 2005-ben – akkori nevén a Hotel Caramell megnyitásakor – a szálloda enteriőr világába újdonságot vitt keleti stílus, mind az új részleg felépítésében, térszervezésében és anyaghasználatában is konceptuálisan megjelenik. Az arany és fekete különböző struktúráján megcsillanó fény a harmóniát és egységet sugározzák. A wellness részleg medencéit, vizes blokkokat, kiszolgáló helyiségeit, közösségi tereit izgalmas látványvilágot tükröző üvegmozaikokkal burkolták. A belsőépítészeti rekonstrukció mellett a kiszolgáló rendszerek - épületgépészet, vízgépészet, épületvillamosság - is megújul. A beltéri burkolatok összesen 1 600 m2 felületen egyedi formavilággal változnak meg.

Megnyugtató medencetér

A két külön álló, összesen 60 m2-es organikus formájú termál vizes körmedence mozaikburkolata, az elegáns, nagy méretű járólapok és fali burkolatok izgalmas ritmust adnak az egyedi tervezés arculatába. A wellness medence közepén található gömb alakú, belül színes világítású kuckó nyugtató hangulatot sugároz. A belsőépítészeti munka olyan elemekkel is dicsekedhet, amelyek sose mennek ki a divatból, így a nagy méretű burkolatok, a színes, meleg fények, amelyek már a Silent Zone előterében is megjelennek, valóban élvezetes, élményszerű teret adnak. A medence közvetlen közelében megvalósított pihenőtér, a kényelmes pihenőágyak, az ablakparavánokon látható lotus motívum nyílásain beszűrődő természetes napfény garantálják a csendes ellazulást és a különleges közérzet élményét, melynek élményét fokozza a török gőz, az infraszauna és a tepidárium nyugtató hatása.

A régi és az új találkozása

A bejárat nyitottá vált, fontos szempont volt, hogy ne zárt tereket, hanem élettel teli, átlátható térkapcsolatot hozzunk létre a szálloda közösségi tere és a wellness részleg között. Már itt egy részletet kapunk a belső anyaghasználatból. A rozsda hatású kerámialap, a mintázatok, a színek, a mozaikos járólap egyaránt a régi és új közötti összhangot mutatja. A mennyezetbe süllyesztett, aprólékosan kidolgozott oszlopelemek, a keleti stílusú lámpák, a rejtett világítások, arany fémes struktúr felületek egzotikummal fűszerezett atmoszférával járulnak hozzá a testet, lelket és szellemet felfrissítő tökéletes kikapcsolódáshoz.

A medencetér bejárata mellett újjáépülő öltöző látványos átalakuláson megy keresztül. Ezen a részen egy modern faliszekrényes öltözőrendszert és a wellness részbe nyíló folyosót alakítunk ki, külön beléptetőrendszerrel a szállóvendégek és külsős látogatók részére.

Bízunk benne, hogy már nem kell sokat várni és együtt élhetjük át az újjászületés élményét megújult Silent Zone wellness részlegünkben.

Wellness részlegünk Önökért szépül, Önökért dolgozunk!

Caramell Premium Resort csapata

KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu