Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Holisztika

Holisztika

SPA ÁRLISTA LETÖLTÉSE

Klikkeljen a feliratra!


A holisztika alaptézise abban gyökerezik, hogy a világegyetem integrált egész, melyben minden mindennel összefügg. Az embert komplex egésznek kell, tekinti. A test-lélek párosa nem választható külön így a kezelések során a test, lélek és szellem hármasának összekapcsolására koncentrál. Feladatának tekinti, hogy harmóniába kerüljünk önmagunkkal és a körülöttünk lévő univerzummal.

A holisztikus szolgáltatások világában a sokszínűség, az ősi kultúrákban gyökerező bölcsesség, a test-lélek-szellem egységére koncentráló kínálat és a modern wellness nyújtotta luxus valóra váltja a pihenés és megújulást illető legmerészebb álmainkat.

A lélek kortalan, és úgy tartják, szárnyaló vágyainak csak a test tapasztalatai és törékeny korlátai szabnak határt. E kettő azonban a holisztikus szemléletben nem elválasztható, sőt egymásra hatásuk egyensúlyán belső békénk és pozitív kisugárzásunk múlik. A hétköznapi kihívások rengetegében számtalan okból fordulhat elő, hogy testünk nem tudja követni lelkünk vágyait, vagy épp fordítva, lelkünk nem tudja utolérni testünk sebességét. Az elhangolódás kellemetlen következményeit magunkon viseljük. Hacsak nem fordítunk tudatos figyelmet az összhang megőrzésére és visszanyerésére.

A belépés pillanatától szakmailag felkészült terapeuták segítik a Caramell Premium Resort**** vendégeit a spirituális átalakulás útján, melynek segítségével felfedezhetik a teljes újjászületés és holisztikus szemlélet varázsát.

Hogy belső harmóniánk tartós valósággá válhasson, megnyugvást és megújulást hozó impulzusokra van szükségünk. A Caramell Premium Resort olyan biztonságos légkört tudott megvalósítani, ahol a legzárkózottabb lélek is megnyílhat a változásra, elindulva a szépség, a pozitív kisugárzás, a belső béke útján.
 

Holisztikus kezelések

Energiamasszázs 50’                                    
Az energetikai kezelés során felszabadulnak a blokkok, ezzel szabad áramlást biztosítva elérhető, hogy az éltető erő a beteg testének összes sejtjéhez újra eljusson, és ezáltal szervezetének öngyógyító folyamatai felgyorsulhassanak. A kezelést fekve, a test érintése nélkül végezzük.

Lélekmasszázs (Holistic Pulsing) 50’                
Ringató és vibráló mozgáson keresztül a test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtől a lábig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt kellemes, mély ellazulást él át. A sejtemlékezet a ritmussal - ami hasonló a szívveréshez - aktiválódik és a sejtek az ősi rendeltetésükhöz visszatalálnak.    

Reiki 50’                                        
Távol-keleti (kínai) energetikai kezelés, ami helyreállítja szervezetünk energetikai rendszerét, ezáltal megelőzi betegségek kialakulását és gyógyítja a már meglévő egészségügyi problémákat.                
                
Tibeti hangterápia 25’                                    
Ennél a kezelésnél a terapeuta egy 22 különféle fémből kézzel készített tálat használ, melyet a test különböző pontjai felett szólaltat meg, rezegteti. A hangok jótékony hatása saját érzékszerveinken keresztül teljesedik ki. A kezelés után kipihentnek, energikusnak érezzük magunkat.

Tibeti fejmasszázs kristályrudakkal 25’                    
A masszázs két kristályrúddal történik, a fejen és a nyakon körkörös mozdulatokkal és finom nyomásokkal. Serkenti a vérkeringést, ezáltal elősegíti az agy jobb oxigén és tápanyag ellátását.            

Tibeti kezelés olajos masszázzsal 50’    
Ez egy kombinált kezelés, mely egy olajos testmasszázsból és a csakrák aktiválásából áll egy speciális kristályrúd és hangtál alkalmazásával. A kezelést egy rövid relaxálás zárja egy mandala segítségével. Oldja a feszültséget, az energiablokkokat és megszünteti az izomfájdalmat. Javítja keringésünket, ezáltal segít visszaállítani a test, lélek és szellem harmóniáját.                

Kristálymasszázs gömbökkel 50’            
Ez az egésztest masszázs egy rózsakvarc gömbbel történik, körkörös mozdulatokkal. Gyenge nyomásokat végzünk a test mindkét oldalán, és a megfelelő kristályokkal harmonizáljuk a csakrákat. Segít a belső feszültség leküzdésében, a stresszes-görcsös állapotok oldásában, valamint az ezek okozta fájdalmak megszüntetésében. Felgyorsítja a keringést, ezáltal segíti a méregtelenítést.    

Jövőelemzés                                         
Múltunk feltárása és jelenünk elemzése révén segít megtervezni jövőnk várható alakulását, hogy a közeli és távoli jövő problémáinak megoldására felkészülhessünk.    

Grafológia                                     
Az írás egyedi jellegzetességeinek tanulmányozása révén felfedi előttünk személyiségünk pozitív és negatív jellemzőit, ami hozzásegít minket jellemünk jó irányba történő megváltoztatásához és konfliktusaink megoldásához.         
KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu