(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bük, Európa út 18.

PIHENNI BÁRHOL TUD,
NÁLUNK ÚJJÁSZÜLETIK!

Üdvözöljük Magyarország legteljesebb szolgáltatáscsomagot nyújtó
élmény-, wellness- és konferenciaközpontja,
a Caramell Premium Resort****superior honlapján!

SZOBÁK ÉS LAKOSZTÁLYOK

Szállodánk összesen 142 szobával rendelkezik, ebből 75 standard kétágyas szoba, 42 prémium kétágyas szoba és 25 lakosztály. Az egyedi belső kialakítású kétágyas szobák kategóriáihoz vendégeinknek lehetőségük van összenyitható szobát választani. Standard és prémium szobáink 2 különálló épületben találhatók, amelyeket folyosó köt össze.

rENDEZVÉNYHELYSZÍN

A 2016 őszén felújított Caramell Premium Resort**** Nyugat-Magyarországon egyedülálló módon 700 fő befogadására alkalmas konferenciakomplexummal rendelkezik, így nagy konferenciák, üzleti találkozók, családi rendezvények, esküvők, ill. külön kiállítások, vagy programhelyszínként is funkcionál.

 

Wellness & Medical

A Caramell Premium Resort a teljesség harmóniáját kínálja vendégeinek, hogy elmerülhessenek az igazi luxus élményében, és átélhessék a testi-lelki megújulást. A zavartalan wellness élményt nagy alapterület, különleges illatok, vízszűrők és egzotikus fényhatások fokozzák.

Bükfürdőn a Caramell Premuim Resort**** Superior szállodaépület részeként kialakított egészségházban 4 szakrendelőben várjuk kedves pácienseinket, professzionális, korszerű berendezésekkel, ill. módszerek 8 szakterületen.

ÉLMÉNYEK

A szálloda szakképzett sport- és gyerekanimátorokból álló csapata biztosítja a szálloda animációjának egyediségét és sokoldalúságát: a szálloda saját kötél- és kalandparkja, a Kristálytorony, jól felszerelt tematikus játszószobája és játszóterei, különféle sportolási lehetőségek (műfocipálya, tekepálya) kiváló lehetőséget biztosítanak a legkreatívabb animációs foglalkozásokhoz.

Kiemelt ajánlataink

Nemzetek hétvégéi augusztusban

A Caramellben az augusztus hónap hetei mindig a különböző nemzetek, kultúrák megismeréséről szólnak. Most lehetőségünk nyílik arra, hogy egyszerre több országba is ellátogassunk, ehhez pedig csak el kell töltsünk néhány napot a bükfürdői Caramell Premium Resortban!

29.900 Ft/Fő/éj-től

Csobbanás a nyárba

A nyári vakáció a vidám közös pillanatokról, élményekről és a teljes kikapcsolódásról szól. A minőségi időtöltés szeretteink körében az egyik legnagyobb ajándék mindannyiunk számára, használjuk is ki az erre adódó lehetőségeket.
MOST 20% KEDVEZMÉNNYEL 07.31-IG!

29.900 Ft/fő/éj-től

Caramell kényeztetés

Masszázs

Beauty

Gasztronómia

Szaunavilág

Caramell utalványok

Lepje meg szerettét a pihenés élményével!


Mi lehetne szebb meglepetés, mint egy pihentető kikapcsolódás és wellness programok nyújtotta kényeztetés!

Válasszon egy kötetlenül felhasználható értékutalványt, vagy egy 2 éjszaka, 3 napos wellnesspihenésre szóló ajándékutalványt.

Az utalványok megvásárolhatóak SZÉP kártyával is.

Caramell élmények

Iratkozzon fel hírlevelünkre,
ne maradjon le egyedi ajánlatainkról!

@Caramellpremiumresort

(00 36) 94 558-030 / (00 36) 30 616 8321

H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.